Chirurgie bij AniCura de Tweede Lijn

Bij AniCura de Tweede Lijn kunt u met uw dier terecht bij onze deskundige chirurgen. Door onze ruime ervaring met complexe operaties en kennis van de meest recente technieken is veel mogelijk. Met modern uitgeruste operatiekamers en anesthesie op maat staat veiligheid en kwaliteit bij ons voorop.

Ben hier goed geholpen rondom de operatie van mijn hond. Fijne begeleiding en ze houden je goed op de hoogte. Nemen ook ruim de tijd om je uit te leggen wat er aan de hand is en wat ze gaan doen. - Marloes via Google Reviews

Deze expertise bieden we aan in onze klinieken in Zwolle en Wilhelminaoord

Deskundige chirurgen

We hebben meerdere deskundige chirurgen in huis, zodat we uw dier indien nodig zo snel mogelijk kunnen opereren. Onze chirurgen, Henrik Wagter, Jeanine Deterd Oude Weme, Stefan Hoyng en Tobias van der Vlerk zijn opgeleid voor operaties aan gewrichten, zenuwen en organen. Elke chirurg heeft een eigen expertise, waardoor we in onze klinieken neurochirurgie, orthopedie en weke delen chirurgie op hoog niveau kunnen aanbieden.

Uw dier kan bij ons bijvoorbeeld terecht voor:

  • hernia operatie
  • hartoperatie hond
  • longoperatie
  • operatie na ongeluk of ander trauma
  • operatie aan de urinewegen, het strottenhoofd of aangeboren afwijkingen van de bloedvaten
  • verwijdering tumoren

Henrik Wagter, een van onze chirurgen, stelt zich voor

Veiligheid voorop

Bij een operatie in onze moderne operatiekamers maken we gebruik van uitstekende anesthesie- en bewakingsapparatuur, zodat we uw dier goed in de gaten kunnen houden. Na de behandeling kunt u altijd rekenen op goede en persoonlijke nazorg voor u en uw dier.

Kijkoperaties

Ook een kijkoperatie is bij ons mogelijk. Het grote voordeel van een scopie is dat er geen grote snede in uw dier gemaakt hoeft te worden. Hierdoor heeft uw dier minder napijn en herstelt het sneller dan na een klassieke operatie.

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Afspraak maken

U kunt alleen met een verwijzing van uw dierenarts terecht bij onze afdeling chirurgie. Uw dierenarts kan beoordelen of het nodig is dat wij uw dier behandelen. U kunt zelf ook uw dierenarts vragen of verwijzing mogelijk is.

Twijfelt u, of heeft u vragen over behandelingen, onderzoeken of kosten? Neem dan gerust even contact op met ons, we helpen u graag verder.

Spiky onze hond is geopereerd aan liesbreuk we zijn super goed geholpen en zeer tevreden de dag erna nog gebeld hoe het gegaan is en hoe het met spiky gaat 👍 - Patrick via Google Reviews

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Ontmoet onze chirurgen

We hebben meerdere deskundige chirurgen in huis, zodat we uw dier indien nodig zo snel mogelijk kunnen opereren. Onze chirurgen zijn opgeleid voor operaties aan gewrichten, zenuwen en organen. Elke chirurg heeft een eigen expertise, waardoor we in onze klinieken neurochirurgie, orthopedie en weke delen chirurgie op hoog niveau kunnen aanbieden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd