Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

dierenarts Jeanine Deterd Oude Weme
Dierenarts

Jeanine Deterd Oude Weme

Ervaren chirurg en expert in onder andere knieoperaties, artroscopie, fracturen, artrose-behandelingen en revalidatie.

Contactgegevens

Dierenarts

Jeanine Deterd Oude Weme

Ervaren chirurg en expert in onder andere knieoperaties, artroscopie, fracturen, artrose-behandelingen en revalidatie.

Met veel plezier werk ik sinds 2019 bij AniCura de Tweede Lijn. Direct na mijn afstuderen ben ik begonnen bij het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam op de afdeling orthopedie. Ik heb daar ruim twee jaar lang ervaring opgedaan in de diagnostiek van orthopedische en traumapatiënten.

Interesses

Het grootste deel van mijn werk bestaat uit orthopedische chirurgie en neurochirurgie, deze beide gebieden zijn ook mijn grote passie.

Mijn interesses gaan onder andere uit naar knieoperaties, artroscopie, fracturen, artrose-behandelingen en revalidatie. Ik heb hiervoor meerdere (internationale) cursussen en opleidingen gevolgd. Naast dierenarts ben ik medisch bioloog. Binnen de interne opleiding AniCura Surgery Centre of Excellence ben ik regelmatig getraind door verschillende Europees specialisten chirurgie.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk

De combinatie van de diepgang (wetenschappelijke achtergrond, onderbouwde discussies in het team) van de operaties die we uitvoeren, samen met het toch ook brede aanbod van verschillende types operaties. Op één dag een verlamde hond kunnen redden met een herniaoperatie én een moeilijke fractuur goed kunnen repareren, zorgt ervoor dat het werk nog decennia zo leuk en uitdagend zal blijven.

Otis, Nova, Kelly en Marieke

Als huisdier hebben wij onze boxer Otis en tinker Nova, waar ik vroeger mee heb gecrossed (springen over obstakels). Nu maak ik heerlijke bosritten met Nova, samen met onze pony's Kelly en Marieke.

Met speciale dank aan Jeanine Deterd Oude Weme, super begeleiding voor onze hond Baloe, 7 peesjes doormidden. Maar door de deskundigheid van haar en het team, voortreffelijke resultaten. - Frits via Google Reviews

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd