Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Orthopedische zorg bij AniCura Stroowaert - Oud-Beijerland

In onze moderne en duurzame kliniek krijg uw dier de beste zorg van onze dierenartsen orthopedie. Door jarenlange praktische ervaring, veel nascholing en moderne apparatuur is er veel aan complexe zorg mogelijk.

Wanneer met uw hond naar een orthopedisch dierenarts?

De dierenarts-experts bij AniCura Stroowaert - Oud-Beijerland behandelen ziekten of afwijkingen aan de botten, gewrichten, pezen en spieren van uw huisdier. Uw hond kan terecht bij een orthopedisch chirurg als er bijvoorbeeld sprake is van: 

Loopt u hond mank, is uw hond stijf en komt hij moeilijk overeind of staan de poten in een onnatuurlijke stand, dan kan het zijn dat er orthopedisch gezien iets niet in orde is.

Helaas kan een dier zelf niet vertellen hoeveel pijn hij heeft en waar de klacht vandaan komt. Dieren klagen niet en hebben vaak al meer en langer pijn dan baasjes denken.

Voor het oplossen van orthopedische problemen en het uitvoeren van orthopedische operaties is veel expertise en ervaring nodig. 

Net als bij zorg voor mensen, hebben sommige dierenartsen zich in orthopedie gespecialiseerd of hebben zich hierop toegelegd. Voor een knieoperatie bij uzelf zou u ook naar een ziekenhuis gaan, en niet naar de huisarts. Wilt u de beste zorg voor uw huisdier? Onze orthopedische dierenartsen hebben de kennis in huis om uw hond te helpen. 

De laatste kennis en moderne apparatuur

Onze dierenarts-experts voeren dagelijks complexe orthopedische operaties uit. Door jarenlange ervaring en veel kennis op het gebied van orthopedie kunnen we hoogwaardige zorg bieden. Daarbij maken we gebruik van moderne appartatuur in onze duurzame kliniek in Oud-Beijerland. 

Afspraak maken

U kunt met een verwijzing van uw dierenarts terecht bij onze dierenarts-experts. Uw dierenarts kan beoordelen of het nodig is dat een deskundige in orthopedie naar uw dier kijkt. U kunt zelf ook aan uw dierenarts vragen of verwijzing mogelijk is.

Twijfelt u, of heeft u vragen over behandelingen, onderzoeken of kosten? Neem dan gerust even contact op met ons, we helpen u graag verder.

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd