Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Expertises

Naast de liefdevolle zorg, krijgt uw dier zorg van hoge kwaliteit. Lees hier over onze expertises.

Meer kennis over en ervaring met

Naast onze bovengenoemde expertises hebben wij veel kennis over en ervaring met:

Gebitsbehandelingen

Heeft uw dier een gebitsbehandeling nodig? Onze dierenarts Ellis van Saaze controleert en reinigt het gebit van uw hond of kat. Voor de gebitsbehandeling maakt Ellis speciale röntgenfoto's van het gebit om de behandeling van het gebit vast te stellen.

Lees meer over gebitsbehandelingen:

Laboratorium onderzoeken

Soms is het nodig om extra onderzoek te doen voor het stellen van de juiste diagnose. Denk aan bloed-, urine- of ontlastingsonderzoek. In de kliniek hebben wij een eigen laboratorium met moderne apparatuur waar wij veel onderzoeken zelf doen.

Meestal hoort u dezelfde dag de uitslag van het bloedonderzoek. Zo kunnen we snel een behandelplan maken en uw dier helpen. Is extra onderzoek nodig? Dan sturen we het bloed-, de urine- of ontlasting op naar een erkend laboratorium.

Medische beeldvorming

Naast echografie kunt u bij ons terecht met uw dier voor het laten maken van röntgenfoto’s. Op de röntgenfoto ziet de dierenarts waar uw dier last van heeft. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als uw dier mank loopt, buikpijn heeft of als hij of zij veel moet hoesten.

Trimmen kat

Heeft uw kat last van klitten of vilt? Kan uw kat zijn of haar eigen vacht niet meer verzorgen? Het trimmen van de vacht kan uw kat helpen bij de vachtverzorging.

Eén keer in de twee weken op dinsdag is trimster Desiree de Reu van Perfectekat.nl in onze kliniek aanwezig. Heeft uw kat een trimbeurt nodig? Maak dan een afspraak bij Desiree. Kijk voor de contactgegevens op de website perfectekat.nl.

Behandelingen

Naast bovenstaande behandelingen biedt AniCura Dierenartsen Naarden-Bussum meer behandelingen aan.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd