Over ons

Wat vinden wij belangrijk? Welke dierenzorg bieden wij aan? En hoe werken we samen in het team? Lees hier alles over onze kliniek.

De beste zorg voor u en uw dier

Het leveren van kwalitatief hoge zorg staat bij onze dierenartsen en paraveterinairen centraal. U als baasje verliezen we hierbij niet uit het oog. We vinden het belangrijk dat u en uw dier zich vertrouwd voelen in de kliniek. Heeft u vragen of wilt u meer weten? U mag altijd binnenlopen of contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.

Aanbod behandelingen en diensten

In de kliniek vindt u een breed aanbod van behandelingen. Met uitgebreide faciliteiten helpen we uw dier snel op onze locatie. U kunt met uw dier bij ons terecht voor onder andere een laparoscopische sterilisatie, echografie, en röntgenfoto’s.

Eigen laboratorium

In de kliniek is een eigen laboratorium met moderne apparatuur waar dierenartsen en paraveterinairen onderzoeken doen zoals bloed-, urine- en ontlastingsonderzoek. Vaak krijgt u dezelfde dag nog de uitslag van het onderzoek.

Is uitgebreider onderzoek of specialistische kennis nodig? Dan schakelen we hulp in van buitenaf. Zo krijgt uw dier de zorg die hij of zij nodig heeft.

Konijnen en knaagdieren

Heeft uw konijn of knaagdier zorg nodig? Wij hebben de expertise in huis op het gebied van konijnen en knaagdieren. Naast het vaststellen en behandelen van ziektes, geeft dierenarts Fred van der Kolk ook onderwijs en nascholing over konijn en knaagdieren aan studenten en dierenartsen. Andere dierenklinieken verwijzen konijnen en knaagdieren dan ook regelmatig door naar de kliniek in Bussum.

Gebitsbehandelingen

Heeft uw hond of kat gebitsverzorging nodig? Dierenarts Ellis van Saaze behandelt het gebit van uw dier. Met speciale röntgenapparatuur voor het gebit kunnen gebitsproblemen in beeld gebracht worden.

Lees meer over onze expertises.

Hecht team

In de kliniek werkt een professioneel, hecht team van dierenartsen en paraveterinairen. Samen leveren zij de liefdevolle zorg aan gezelschapsdieren.

Het team staat ook voor hoge kwaliteit. Zo volgt het team regelmatig nascholing en cursussen, volgen ze de hygiënische richtlijnen en wordt de medische apparatuur goed onderhouden.

Dé dierenarts in Naarden-Bussum

Op 3 september 2019 zijn de klinieken AniCura Naarden-Bussum (voorheen Sterkliniek Naarden-Bussum) en Dierenkliniek Huizerweg samengegaan. Met het samensmelten van de klinieken is het team gegroeid. Zo vindt u de kennis en ervaring van beide teams in de kliniek op de Brinklaan 148 in Bussum. Lees meer over de fusie.

Deel van AniCura

Sinds 2021 zijn wij onderdeel van AniCura. AniCura is opgericht met het idee dat delen van kennis en middelen tussen dierenartsen en -klinieken, de beste diergeneeskunde mogelijk maakt. Dus hoe meer dierenartsen en specialisten zich aan AniCura verbinden, hoe beter de zorg voor uw huisdier wordt. Klinkt goed toch?

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd