Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Over AniCura DC Hopmans

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Ons team staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u en uw dieren klaar! Uw dieren worden in onze klinieken omringd door professionele zorg, moderne apparatuur en de beste behandelmethodes.

Al bijna 40 jaar staan we klaar voor huisdieren in de regio. Met een hecht team dierenartsen en paraveterinairen zorgen we ervoor dat uw dier liefdevol en deskundig geholpen wordt. Per jaar behandelen we ruim 5000 patiënten met eerstelijns zorg en verwijszorg.

Zeer vriendelijk personeel en een dierenarts die je serieus neemt en goed voor je hond zorgt en de tijd neemt. Kan het echt aanraden om hier heen te gaan.  - Sandra via Google Reviews

Liefdevolle zorg voor u en uw dier

Huisdieren zijn vaak echt onderdeel van het gezin. Ze geven veel liefde en worden gemist als ze er even niet zijn. U kunt ervanuit gaan dat als u uw dier aan ons toevertrouwt, wij met zorgvuldigheid hier mee om zullen gaan. Dit geldt als u op afspraak komt, u in de spoed langs moet komen en als uw dier bij ons opgenomen is.

Moderne klinieken waar veel mogelijk is

U bent van harte welkom in de twee modern ingerichte klinieken van AniCura DC Hopmans in Roden en Hoogkerk.

Onze locaties

U vindt onze hoofdlocatie in Roden, hier zijn al onze behandelingen mogelijk. Ga ook naar: onze expertisegebieden. In onze kleinere locatie in Groningen - Hoogkerk bent u welkom voor consulten en kleinere operaties.

"AniCura DC Hopmans"

Het stuk "DC" in onze naam staat voor Diergeneeskundig Centrum. Dit is een belangrijk onderdeel van onze naam, omdat wij veel expertises samenbrengen bij onze dierenklinieken. Zo proberen we één centraal punt te zijn voor de zorg die uw dier nodig heeft, van controles en vaccinaties tot ingewikkeldere operaties.

Expertises van onze dierenartsen

AniCura DC Hopmans is een dierenziekenhuis waar meer mogelijk is dan bij een gewone dierenarts. Zo hebben veel van onze dierenartsen expertise opgebouwd in een bepaald vakgebied.

In onze kliniek werken we met de modernste technieken en apparatuur, denk bijvoorbeeld aan een CT-scanner, meerdere endoscopen, digitale röntgen, echografie, een laboratorium waarin uitgebreid onderzoek mogelijk is en goed uitgeruste operatiekamers voor complexe (orthopedische) operaties.

Met deze kennis, ervaring en uitgebreide apparatuur kunnen we snel tot een juiste diagnose en behandeling komen voor uw dier.  Alles om uw dier te helpen met de best mogelijke zorg.

Lees ook: expertises AniCura DC Hopmans

Samen zorgen voor de beste zorg voor uw dier

Buiten het bieden van zorg van hoog niveau, vinden we goede communicatie belangrijk. We horen altijd graag wat uw wensen als eigenaar zijn. Persoonlijke situaties kunnen soms meespelen in een beslissing om eerst af te wachten of juist direct verder te willen kijken. Van de onderzoeks- en/ of behandelingsmogelijkheden bespreken we met u wat de voor- en nadelen zijn en welke kosten u kunt verwachten. Zo zorgen we er samen voor dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt.

Top bedrijf met vakkundige mensen, gaan zowel goed met dieren als met mensen om. Ik rij graag voor deze service een aantal kilometers. - Margreet via Google Reviews

Kwaliteit

Onze dierenartsen én assistentes volgen jaarlijks meerdere nascholingen. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde.

Ook op het gebied van behandelingen blijft de diergeneeskunde continu ontwikkelen en veranderen. Binnen AniCura DC Hopmans hebben de dierenartsen een bepaalde focus, een werkveld waarin zij zich extra ontwikkeld hebben. Het kan daarom zijn dat u voor de ene behandeling het beste bij de één terecht kunt en voor een andere behandeling bij een ander.\

Vraag of afspraak maken

Heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, of bel ons voor een afspraak.

 

Algemene voorwaarden

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd