Expertises Hopmans

De dierenartsen van AniCura Hopmans hebben met aanvullende studies expertise opgebouwd binnen één bepaald deelgebied van de diergeneeskunde. Met deze kennis, kunde en ervaring is er in onze kliniek veel mogelijk. Lees hier meer over onze expertises en afdelingen.

Expertises Hopmans

U kunt bij ons terecht voor de volgende expertises:

Welkom in onze klinieken in Roden en Groningen-Hoogkerk

Al onze expertises bieden we aan in onze modern ingerichte locatie in Roden. Hier hebben we alle faciliteiten en apparatuur in huis om uw dier te helpen met de best mogelijke zorg. In onze locatie in Groningen Hoogkerk bieden we naast de basiszorg ook tandheelkundige zorg en laparoscopische sterilisatie aan.

Verwezen?

Bent u verwezen door uw eigen dierenarts voor verder onderzoek of een behandeling? Wij helpen u graag! Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Veel kennis door nascholing

Elke dierenarts binnen ons team heeft zijn of haar aandachtsgebied. Deze dierenarts volgt extra nascholing over bijvoorbeeld dermatologie, tandheelkunde of orthopedie. Het doorleren vinden we heel belangrijk, omdat wij op deze manier kwaliteit kunnen leveren voor u en uw dier. Lees ook: kwaliteitssysteem

Gescheiden opname voor honden en katten

We hebben een ruime opname waar uw dier rustig en op een warme plek kan bijkomen van een operatie. Hier verblijven ook dieren die langer (intensieve) zorg nodig hebben en in het oog worden gehouden door onze opnameassistente. Voor katten is er een speciale opname, gescheiden van de honden. Dit draagt bij aan hun rust. Lees ook: opname bij AniCura Hopmans

Vraag of afspraak maken

Heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, of bel ons voor een afspraak.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd