Digitale röntgenfoto van uw huisdier bij AniCura DC Hopmans

Loopt uw dier mank? Of heeft uw hond of kat mogelijk een voorwerp ingeslikt? Met een röntgenfoto kunnen we snel delen van de binnenkant van uw dier in beeld brengen en bekijken. Voor deskundig röntgenonderzoek bent u met uw dier welkom in onze kliniek in Roden.

Mijn hondje was op zijn gemak en ook ik voelde mij serieus genomen en gehoord. Erg tevreden en zal hier zeker terug komen!

Sharon via Google Reviews

Digitaal en snel

Het grote voordeel is dat de digitale röntgenfoto’s van uw huisdier niet meer ontwikkeld hoeven te worden, de beelden zijn direct zichtbaar. Dit betekent dat we belangrijke informatie over uw huisdier snel beschikbaar hebben en met u kunnen bespreken.

Een röntgenfoto van uw huisdier voor diverse onderzoeken

Ook voor de volgende onderzoeken kunnen wij röntgenfoto’s maken van uw huisdier:

  • heup en elleboog foto's (officieel)
  • dentale röntgenfoto's
  • pennHip
  • myelogram

Lees meer over röntgenfoto’s op: röntgenonderzoek bij kat en hond

Officiële heup- en elleboogfoto’s bij uw hond

Het is ook mogelijk om bij ons röntgenfoto’s van heup- en ellebooggewrichten via het officiële Raad van Beheer protocol en via de PennHip-methode te laten maken. AniCura DC Hopmans is gecertificeerd om de PennHip-methode toe te passen. Met het maken van officiële heup- en elleboogfoto's voor de Raad van Beheer hebben wij uitgebreide ervaring. Hiervoor hoeft uw hond bij ons niet onder narcose.

Vraag of afspraak maken

Heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, of bel ons voor een afspraak. Bent u door uw dierenarts naar ons verwezen? Lees ook: doorverwezen naar AniCura DC Hopmans

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd