Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Coschappen ervaringen bij AniCura Ermelo

“Extern Onderwijs” in de diergeneeskunde: hierbij lopen coassistenten gedurende 8 weken in een kliniek mee ergens in het land.

Al geruime tijd wordt een deel van het klinisch onderwijs voor bijna afgestudeerde dierenartsen georganiseerd middels het zogenaamde “Extern Onderwijs”. Hierbij loopt de coassistent gedurende 8 weken in een kliniek mee ergens in het land.

Coassisten zijn de toekomst. Daar dragen we graag aan bij.

Bekijk ook

Kwaliteit in kennisuitwisseling door Extern Onderwijs/Coschappen

AniCura heeft kwaliteit en kennisuitwisseling hoog in het vaandel staan en is dan ook zeer geïnteresseerd in deze vorm van onderwijs. 

Lees hierover, en over ons EO-protocol op: Kwaliteitssysteem

Lees onze coschappen

 • Afsluitende externe stage bij AniCura in mijn eigen woonplaats; wat een bonus!

  Lees meer

 • Elke diergeneeskunde student loopt in de laatste fase van zijn of haar studie een externe stage bij een dierenkliniek.

  Lees meer

 • “Mijn naam is Wouter Molenbroek, en ik ben inmiddels afgestudeerd dierenarts. Om het laatste gedeelte van de studie diergeneeskunde af te ronden moet een stage van 8 weken gelopen worden in een dierenkliniek (Extern Onderwijs).

  Lees meer

 • “De afgelopen maanden heb ik met erg veel plezier mijn externe stage gelopen bij de AniCura dierenkliniek in Ermelo."

  Lees meer

 • “Na positieve verhalen van andere coassistenten was AniCura Ermelo mijn eerste keuze voor de externe stage."

  Lees meer

 • “Spannend! De eerste dag van mijn Extern Onderwijs bij AniCura Ermelo is aangebroken en vol verwachting stap ik de kliniek aan de Horsterweg binnen. Al vrij snel merk ik dat de spanning niet nodig is: ik heb het juiste stage adres uitgekozen!"

  Lees meer

 • “Voor mijn afsluitende externe stage van 8 weken had ik AniCura Ermelo uitgekozen, omdat alle verschillende gebieden van de diergeneeskunde in deze praktijk voorkomen."

  Lees meer

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd