Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Femke Bosma

“Spannend! De eerste dag van mijn Extern Onderwijs bij AniCura Ermelo is aangebroken en vol verwachting stap ik de kliniek aan de Horsterweg binnen. Al vrij snel merk ik dat de spanning niet nodig is: ik heb het juiste stage adres uitgekozen!"

In de afgelopen 8 weken heb ik meegekeken, meegeholpen en heel veel geleerd van de dierenartsen en paraveterinairen in deze kliniek. In deze allerlaatste fase van mijn studie is het van belang om al de kennis die ik heb opgedaan op de universiteit en in de universiteitskliniek, toe te passen in het vak van eerstelijns dierenarts.

Door onder begeleiding van de verschillende dierenartsen aan het werk te gaan en mee te lopen, heb ik veel nieuwe vaardigheden en (praktische) kennis opgedaan.

Er heerst een hele open sfeer op de kliniek, feedback geven en ontvangen is een belangrijke manier om je te ontwikkelen als dierenarts en dit wordt hier op een respectvolle manier uitgevoerd.

Daarnaast heb ik gedurende mijn gehele stage gemerkt dat iedereen veel moeite en tijd steekt in het opleiden van mij, als co-assistent. Zowel de verschillende dierenartsen met elk hun eigen specialisatie, als de verschillende paraveterinairen, hebben mij meegenomen in hun eigen expertise. Zo heb ik menig echo gezien (en zelf mogen uitvoeren onder begeleiding!), meegekeken met orthopedische operaties, gebitsbehandeling van konijnen tot Rottweilers meegemaakt en nog vele andere interessante casussen langs zien komen.

Ik mocht even deel uit maken van dit hele gezellige en professionele team en ik wil jullie allemaal nogmaals heel erg bedanken voor de afgelopen 8 weken! Mede dankzij de periode onder jullie begeleiding ga ik nu vol zelfvertrouwen aan de slag als dierenarts.”

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd