Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Bregje Leenders

“Na positieve verhalen van andere coassistenten was AniCura Ermelo mijn eerste keuze voor de externe stage."

Na de eerste kennismaking had ik al meteen het idee dat het wel goed zou komen en dat ik hier veel zou gaan leren.

De externe stage is de periode dat je al de praktische handelingen onder de knie wilt krijgen en dat is zeker gelukt. In de eerste week heb ik vooral meegekeken met de verschillende dierenartsen en heb ik iedereen leren kennen. Onder begeleiding van de dierenartsen mocht ik steeds meer zelf gaan doen. Door de goede feedback en de veilige leeromgeving voelde ik me al snel op mijn gemak. Dit heeft er voor gezorgd dat ik aan het einde van de stage wel durf te zeggen dat ik het vertrouwen heb gekregen dat ik nu zelfstandig een waarneming kan doen.

De praktijk is druk bezocht en er is dus genoeg te zien en te doen. Aan het begin van de stage is er ruimte om aan te geven wat je allemaal wil doen en gedurende de stage krijg je genoeg kansen om dit allemaal waar te maken.

Er hangt een goede werksfeer en het team is erg gezellig. Ze staan open voor nieuwe ideeën en staan altijd klaar om je te helpen. Kortom een toppraktijk.

Bedankt voor de leuke en leerzame tijd!
Groetjes Bregje Leenders”

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd