Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Linda

“De afgelopen maanden heb ik met erg veel plezier mijn externe stage gelopen bij de AniCura dierenkliniek in Ermelo."

Door verhalen van anderen had ik hoge verwachtingen die zijn helemaal waargemaakt.

Zo heb ik heel veel zelf mogen doen onder toeziend oog van de dierenartsen. Een groot deel van het vak als dierenarts bestaat immers uit het hebben van handigheid met zowel bepaalde denkpatronen als handelingen. De goede begeleiding die ik hierbij kreeg, zorgde ervoor dat er een veilige leeromgeving was. Ik werd geprikkeld om dingen uit te zoeken en aangemoedigd om de laatste inzichten vanuit de faculteit in te brengen. Dit heeft mijn kennis aanzienlijk doen groeien.

Het was erg interessant om in discussie te gaan over wat er op praktijkmanagementvlak gebeurt en om te horen wat er nog meer mogelijk is als dierenarts buiten de praktijk. Ook na de studie diergeneeskunde gaan de verenigingen en commissies gewoon door! Het blijkt wel dat er veel meer is dan alleen het dagelijkse dieren beter maken en dat het goed is om een open blik te houden.

Naast het inhoudelijke deel heb ik ook genoten van de gemoedelijke sfeer die er in de praktijk is. Er is plek voor grapjes, maar ook met kritiek kan iedereen goed omgaan.

Kortom, een leuke en leerzame springplank voor mijn toekomst als dierenarts!”

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd