Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Wouter Molenbroek

“Mijn naam is Wouter Molenbroek, en ik ben inmiddels afgestudeerd dierenarts. Om het laatste gedeelte van de studie diergeneeskunde af te ronden moet een stage van 8 weken gelopen worden in een dierenkliniek (Extern Onderwijs).

AniCura Ermelo sprak mij erg aan, vanwege het feit dat het een AniCura kliniek is, er veel ervaring met orthopedie is en omdat er duidelijk veel over management te leren was.

De doelstelling van AniCura Ermelo is om een student tot een dusdanig niveau op te leiden dat de student na afloop zelfstandig een waarneming kan doen.

Ik ben hier direct met open armen en fijne werksfeer ontvangen. Het werkniveau werd opgebouwd, wat neer kwam op de eerste week voornamelijk meekijken en aftasten wat de student al kan en durft. Dit wordt in de 8 weken opgebouwd naar een zelfstandig werkniveau voor zowel afspraken als chirurgie.

Omdat er wel altijd een dierenarts in de buurt is kun je direct feedback op je handelen ontvangen. Als je aangeeft dat je hier meer wilt leren over bijvoorbeeld management of orthopedie zal hier ook voldoende tijd voor vrijgemaakt worden.

Al met al hier in 8 weken erg veel kunnen leren met fijne collega’s en interessante casussen.”

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd