Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Konijnen en knaagdieren

Bij AniCura Ermelo vindt u veel expertise in konijnen en kleine knaagdieren. Konijnen en knaagdieren kennen andere gezondheidsklachten dan katten en honden. Dit vraagt om een andere medische aanpak. Bekijk hier een aantal mogelijke behandelingen en artikelen over gezondheidsproblemen bij deze dieren.

Ziektes en aandoeningen

Maagdarmklachten en gebitsproblemen zijn de meest voorkomende problemen, waar we bijna dagelijks mee worden geconfronteerd. Stase, obstipatie, gasbuik, trommelzucht, olifantstanden zijn begrippen waar wij ons in thuis voelen.

Behandelingen en diensten voor konijn en knaagdier

Behandelingen die wij wekelijks uitvoeren zijn de routineoperaties als castratie en sterilisatieabces behandelingen, maar ook veel gebitsafwijkingen. Te lange tanden of een afwijkende stand van de kiezen kunnen worden behandeld.

Ook hebben we ervaring met specifieke operaties voor het oog, de baarmoeder of blaas (blaasstenen) en zelfs darmchirurgie.

Konijnen en knaagdieren

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd