Hét huisdieren zorgplan van AniCura

AniPlan®

Samen genieten van het goede leven

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u als baasje natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier alle preventieve zorg om gezond te blijven en lekker in zijn of haar vel te zitten. Ontdek hier de voordelen van AniPlan®.

Alleen het beste voor uw dier 

De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. Elk plan voor honden of katten bevat:

 • jaarlijkse gezondheidscontrole
 • jaarlijkse basisvaccinaties
 • ontwormingsproducten 
 • producten tegen vlooien en teken 
 • gewichtscontrole
 • 10% korting op voeding

Minstens 20% korting

Met AniPlan bent u bovendien voordeliger uit, want op alle producten en diensten binnen AniPlan krijgt u minstens 20% korting. En met een maandelijks vast bedrag betaalt u deze kosten gespreid over 12 maanden. 

Voor de allerkleinsten

Om de allerkleinsten de beste start van hun leven te geven hebben we speciale pakketten voor puppy's en kittens, met onder andere een extra vaccinatie en gezondheidcontroles.

Zo werkt het

Gespreid betalen en lagere kosten

Elke maand een vast bedrag

Preventieve zorg van uw eigen dierenarts

Zorg en advies op maat voor uw dier

Handige herinneringen

Als het weer tijd is voor preventieve zorg

Geniet samen van het goede leven

Stel hier vrijblijvend uw AniPlan® samen

Voordelen van AniPlan® 

 • gemak: met handige herinneringen vergeet u nooit meer uw dier te ontvlooien en te ontwormen  
 • beste zorg en producten om uw dier gezond te houden 
 • lagere kosten voor behandelingen door op tijd ontdekken van ziektes 
 • voordeliger tarief voor diensten en producten en gespreid betalen 
 • advies en begeleiding van uw vertrouwde dierenarts 

Geen verzekering 

AniPlan® is geen huisdierverzekering. Een verzekering dekt alleen zorgkosten bij ziekte en ongelukken, niet de belangrijke zorg om uw dier gezond te houden. AniPlan is dus een aanvulling op een verzekering. Lees ook: vergoeding preventieve zorg binnen verzekeringen en huisdierverzekering.

Al meer dan 32.530 baasjes maken gebruik van AniPlan® 

Kosten AniPlan

Met AniPlan koopt u voordelig de producten en zorg voor uw dier in, en dit betaalt u gespreid over 12 maanden. Wel zo makkelijk en zo weet u precies waar u aan toe bent.

Tarieven per pakket
AniPlan kitten

Jaarlijkse controle door dierenarts

Het liefst ontdekken we ziektes zo vroeg mogelijk. Dit betekent in de meeste gevallen dat er meer mogelijk is aan behandeling, lagere behandelkosten en het belangrijkste: meer fijne jaren samen met uw beste vriend.

Daarom een huisdieren zorgplan
AniPlan hond

’Ik weet dat ontwormen belangrijk is, maar toch vergat ik het steeds. Met AniPlan krijg ik handige herinneringen. En Kees wordt elk jaar goed nagekeken.

Renske

Daarom AniPlan

Net als elk baasje wilt u zo lang mogelijk genieten van een dier dat lekker in zijn vel zit. Wij helpen u hier graag bij met de beste zorg tegen een voordelig tarief. Met handige herinneringen laten we u weten wanneer het weer tijd is om langs te komen. Zo kunt u zorgeloos genieten van het leven met uw dier!

Geniet samen van het goede leven

Stel hier vrijblijvend uw AniPlan® samen

Meer weten over AniPlan?

Wilt u meer weten over AniPlan, of advies wat het beste is voor uw dier? Neem gerust contact op met uw kliniek, zij vertellen u er graag meer over.