AniPlan® voor een langer en gezonder leven voor uw dier

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u als baasje natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voor een vast laag maandbedrag alle preventieve zorg om gezond te blijven en lekker in zijn of haar vel te zitten. Ontdek hier de voordelen van AniPlan®.
Stel vrijblijvend uw AniPlan® samen

Kies uw diersoort

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.

Voordelen van AniPlan® 

 • gemak: met handige herinneringen vergeet u nooit meer uw dier te ontvlooien en te ontwormen  
 • beste zorg en producten om uw dier gezond te houden 
 • lagere kosten voor behandelingen door op tijd ontdekken van ziektes 
 • voordeliger tarief voor diensten en producten en gespreid betalen 
 • advies en begeleiding van uw vertrouwde dierenarts 

20% korting en gespreid betalen

Met AniPlan bent u bovendien voordeliger uit, want u krijgt minstens 20% korting op alle producten en behandelingen die zijn inbegrepen in Aniplan, waaronder de gezondheidscontrole en vaccinatie, nagels knippen en een consult bij de paraveterinair. En met een maandelijks vast bedrag betaalt u deze kosten gespreid over 12 maanden. Met uitzondering van voeding, hiervoor geldt 10% korting.

Speciaal plan voor uw pup of kitten

Om de allerkleinsten de beste start van hun leven te geven hebben we speciale pakketten voor puppy's en kittens, met onder andere een extra vaccinatie en gezondheidcontroles.

Al meer dan 32.530 baasjes maken gebruik van AniPlan®

 • Lagere kosten

  Gespreid betalen met elke maand een vast bedrag. U betaalt met AniPlan 20% minder en krijgt daarnaast extra kortingen.
  • Uw eigen dierenarts

   Reguliere controles, zorg en advies op maat voor uw dier, gewoon bij uw eigen AniCura dierenarts.
   • Handige herinneringen

    Herinneringen voor als het weer tijd is voor preventieve zorg, zoals een vaccinatie of ontwormen.

    Daarom AniPlan®

    Net als elk baasje wilt u zo lang mogelijk genieten van een dier dat lekker in zijn vel zit. Wij helpen u hier graag bij met de beste zorg tegen een voordelig tarief. Met handige herinneringen laten we u weten wanneer het weer tijd is om langs te komen. Zo kunt u zorgeloos genieten van het leven met uw dier!

    Vaste maandprijs voor AniPlan

    Met AniPlan koopt u voordelig de producten en zorg voor uw dier in, en dit betaalt u gespreid over 12 maanden. Wel zo makkelijk en zo weet u precies waar u aan toe bent.
    Kosten AniPlan

    Aanvullend op een verzekering 

    AniPlan® is geen huisdierverzekering. Een verzekering dekt alleen zorgkosten bij ziekte en ongelukken, niet de belangrijke zorg om uw dier gezond te houden.

    AniPlan is dus een aanvulling op een verzekering. Lees ook: Vergoeding preventieve zorg binnen verzekeringen

    AniPlan sluit u per jaar af. U zegt dit na het eerste jaar eenvoudig op door contact op te nemen met uw kliniek of via dit formulier. Lees ook: Algemene voorwaarden AniPlan® en Veelgestelde vragen AniPlan

    Meer weten over AniPlan?

    Wilt u meer weten over AniPlan, of advies wat het beste is voor uw dier? Neem gerust contact op met uw kliniek, zij vertellen u er graag meer over. 

    Of bekijk: Veelgestelde vragen AniPlan

    Jaarlijkse controle door dierenarts

    Het liefst ontdekken we ziektes zo vroeg mogelijk. Dit betekent in de meeste gevallen dat er meer mogelijk is aan behandeling, lagere behandelkosten en het belangrijkste: meer fijne jaren samen met uw beste vriend.
    Stel uw AniPlan samen

    Fout

    Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd