Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest vindt u hoogwaardige zorg voor uw huisdier in een toch gemoedelijke sfeer.

Al 40 jaar een begrip in de regio

Een hecht en vast team van dierenartsen en paraveterinairen staat voor u klaar, sommigen van ons werken al 30 jaar in de praktijk! Inmiddels zijn wij dé dierenarts voor duizenden huisdieren in de omgeving. 

Een betrouwbare dierenarts dichtbij? U bent van harte welkom in één van onze locaties:

Heeft uw dier een aanvullende behandeling, fysiotherapie of bijvoorbeeld een CT-scan nodig? Het kan zijn dat we uw dier dan verder helpen in onze hoofdvestiging in Oegstgeest.

Al ruim 40 jaar een vertrouwd adres voor veel huisdiereigenaren uit de wijde omgeving.

Meer dan een gewone dierenarts

Heeft uw dier klachten en wilt u weten welke zorg uw dier nodig heeft? Met moderne apparatuur en kennis helpen we u snel met een goede diagnose. 

CT-scan in huis

Wij gaan hierin net een stapje verder dan een gewone dierenarts. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste technieken in echografie, verschillende kijkoperaties, digitale röntgen en laboratoriumonderzoek. Bijzonder is dat we zelf een CT-scan in huis hebben, waarmee we nog nauwkeuriger en beter diagnoses kunnen stellen.

Door de juiste diagnose kan uw dier bij ons direct een gerichte behandeling krijgen. Uiteraard doen wij alles met u in overleg en bekijken we samen wat in uw situatie en voor uw dier de beste keuze is.

Gebitsbehandeling en orthopedie

Naast sterilisaties/castraties, vaccinaties en andere gebruikelijke behandelingen, hebben we veel kennis en ervaring in huis van gebitsbehandelingen en orthopedie. Onze operatiekamers zijn bovendien uitgerust met alle moderne snufjes om uw dier tijdens een operatie goed in de gaten te kunnen houden. 

Heeft uw dier fysiotherapie nodig? In onze locatie in Oegstgeest is ook aquatraining mogelijk.

Bekijk ook:

Persoonlijke aandacht 

Een bezoek aan de dierenarts is voor uw huisdier misschien spannend. Wij begrijpen dit goed. We werken daarom alleen op afspraak en plannen voldoende tijd in om het bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. 

Trouwe klanten

We leren u en uw huisdier graag kennen om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo hebben we over de jaren heen met veel van onze trouwe klanten en hun baasjes een nauwe band opgebouwd. We vinden het belangrijk dat u met een goed en gerust gevoel naar huis gaat. 

"Bij dierenkliniek Rijngeest kan ik altijd terecht. De dierenarts kent mij en Ramses, niets is teveel en sinds de verbouwing ziet het er prachtig uit. En elke keer als ik er kom, ervaar ik dat als een warm bad."

Jacqueline Kuiper

Kwaliteit: de beste zorg voor uw huisdier 

Om de beste zorg te blijven bieden, leren wij continu door. De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde gaan hard. Zo komen er continu nieuwe behandelmethoden en medicijnen bij. Om bij te blijven volgen wij daarom allemaal regelmatig nascholingen.

Heeft uw dier specialistische zorg nodig? Als onderdeel van AniCura werken wij samen met meer dan 70 klinieken in Nederland aan hoog kwalitatieve zorg, zo ook met een aantal specialistische verwijscentra (dierenziekenhuizen). Als nodig overleggen we met collega’s of verwijzen we uw dier door. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier. Lees ook: Over AniCura

Ad en Sandrine Jonkers

Dierenkliniek Rijngeest is inmiddels een begrip in de regio. Dierenarts Rob Duijn richtte alweer 40 jaar geleden de kliniek op en vond al snel versterking in collega Dirk Brandt. 

In 2012 werd het stokje van Duijn overgenomen door dierenartsen Ad en Sandrine Jonkers, die toen al zo'n 20 jaar praktijkervaring hadden. Toen ook Brandt in 2014 met pensioen ging kwam de kliniek volledig in hun handen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd