Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuid-Holland

AniCura Dierenkliniek Rijngeest - Katwijk

Hoogwaardige zorg in een gemoedelijke sfeer, dat vindt u bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest in Katwijk. Als onderdeel van AniCura Dierenkliniek Rijngeest kunt u naast de gewone behandelingen ook terecht voor gebitsbehandelingen en echografie. We werken alleen op afspraak.

Human hand petting cat
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Online afspraak

Contact

071 51 56 16 1

Hoorneslaan 143, 2221 CM Katwijk aan Zee

Routebeschrijving

Over AniCura Rijngeest

Bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest vindt u hoogwaardige zorg voor uw huisdier in een toch gemoedelijke sfeer.

Al 40 jaar een begrip in de regio

Uw vertrouwde dierenkliniek in Katwijk. Als onderdeel van AniCura Dierenkliniek Rijngeest kunt u naast de gewone behandelingen ook terecht voor gebitsbehandelingen en echografie. Met moderne technieken helpen we u met een juiste diagnose en snelle behandeling. U vindt ons ook in Oegstgeest (hoofdlocatie), RijnsburgVoorhout en Noordwijk.

Dierenarts in Katwijk - Hoornselaan

Ons team bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest in Katwijk aan Zee biedt uw dier de allerbeste zorg. Onze dierenartsen en paraveterinairen willen het bezoek aan de dierenarts zo comfortabel mogelijk maken voor uw dier. Daarom heeft onze dierenkliniek aan de Hoorneslaan een aparte opname voor honden of katten. 

Wij bieden bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest in Katwijk aan Zee veel zorg aan, maar het kan voorkomen dat u voor complexere zorg doorverwezen wordt naar onze locatie in Oegstgeest

Lees meer: over ons

Persoonlijke aandacht bij dierenkliniek Katwijk

Een bezoek aan de dierenarts kan spannend zijn voor u en uw dier. Daarom werken wij alleen op afspraak en plannen wij voldoende tijd in om uw dier goed te onderzoeken. 

Wij willen u en uw dier zo goed mogelijk leren kennen. Zo kunnen wij u het beste helpen. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen vinden het belangrijk dat u met een gerust hart naar huis gaat.

Onze dierenartsen leveren kwalitatieve hoge zorg

Onze dierenartsen en paraveterinairen volgen continu nascholingen. Zo blijven zij up-to-date van de ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Er komen regelmatig nieuwe behandelingen en medicijnen op de markt en daar willen wij graag van op de hoogte blijven. 

Omdat wij onderdeel zijn van AniCura, werken onze dierenartsen en paraveterinairen ook samen met teams van andere AniCura dierenklinieken. Zo kunnen alle dierenartsen meedenken over de beste behandeling voor uw dier. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Dierenkliniek Rijngeest - Katwijk
Boek bij een andere kliniek

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd