Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Sandrine Jonkers-Vroeijenstijn
Dierenarts

Sandrine Jonkers-Vroeijenstijn

Dierenarts
Dierenarts
Sandrine Jonkers-Vroeijenstijn
Dierenarts

Ik ben Sandrine Jonkers-Vroeijenstijn, afgestudeerd dierenarts sinds 1997 en eigenaar van de vijf locaties van AniCura Dierenkliniek Rijngeest. 

Het leuke aan mijn beroep is de diversiteit, contact met mensen en het leiden van een team.

Interesse en expertise

Mijn gemeenschappelijke passie voor geneeskunde en dieren is natuurlijk ideaal te combineren in dit vak. Ik werk graag multidisciplinair en vind het erg fijn dat we in de diergeneeskunde het hele dier kunnen behandelen en onderzoeken, dus van tandarts tot chirurg.

Natuurlijk gaat het op een bepaald punt nog wel over naar specialisten, maar een groot scala aan behandelingen en onderzoeken kunnen wij in onze kliniek doen. Hierdoor kunnen we snel en doeltreffend handelen en dat zie ik als een groot voordeel tegenover de humane geneeskunde.

Ik ben een echte all-rounder, en ik heb jarenlang heel veel tandheelkunde gedaan. Dit heb ik nu overgedragen aan mijn collega's, maar ben nog steeds goed op de hoogte door het lezen van artikelen en met regelmaat behandel ik nog gebitten.

Ik beheers de abdominale echografie, heb daar verscheidene cursussen voor gevolgd.

Daarnaast heb ik een brede kennis van de interne geneeskunde, maar heb me nu vooral toegelegd op de chirurgie en orthopedie. Hiervoor heb ik een tweejarige intensieve nascholing gevolgd; Improve international Small Animal Surgery.

Verder school ik mijzelf bij in de toepassing van een CT-scan, die we sinds 2019 in Oegstgeest hebben. 

Thuis

Thuis hebben we een huis vol: twee honden, drie katten, twee paarden en een pony.

Samen met mijn jongste zoon rijd ik wedstrijden met onze paarden: dressuur, eventing en springen. Dit geeft mij veel rust.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd