Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Expertises

Bij AniCura Oss kunt u naast de gebruikelijke diergeneeskundige zorg rekenen op bijzondere expertise in tumorgeneeskunde. Maar ook voor echografie, tandheelkunde en zorg voor konijnen en knaagdieren zit u bij ons goed.

Konijnen en knaagdieren

Konijnen en knaagdieren kunnen te maken krijgen met andere ziektes en gezondheidsklachten dan katten en honden. Dit vraagt om een andere zorg en behandeling. Lees ook: konijnen en knaagdieren

Onderzoek en operaties

Naast deze expertises kunnen we u bijvoorbeeld helpen met: 

  • beeldvormend diagnostisch onderzoek, naast echografie doen wij onderzoek met digitale röntgenapparatuur.
  • laboratoriumonderzoek, dit kan bloed-, urine-, en  ontlastingonderzoek zijn of huidafkrabsels om bepaalde parasieten aan te tonen. Van een aantal van deze onderzoeken is de uitslag meteen bekend.
  • uiteenlopende operaties, van veel voorkomende ingrepen tot zeer gecompliceerde operaties, uiteraard met de veilige gasnarcose techniek.

Samenwerking specialisten 

Voor zeer specifieke operaties en onderzoeken werken wij samen met externe specialisten.

Voor enkele ingrepen komen specialisten naar de praktijk en wordt de operatie hier uitgevoerd. In andere gevallen verwijzen we u door. 

Wij werken met diverse praktijken samen, zoals De Wagenrenk, de Veterinaire specialisten in Vught en natuurlijk de Universiteitskliniek in Utrecht.  

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd