Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over AniCura Oss

AniCura Oss is uw betrouwbare en behulpzame eerste aanspreekpunt voor de zorg voor uw hond, kat, konijn of knaagdier. We zijn de oudste gezelschapsdierenpraktijk in Oss en onderdeel van AniCura.

Betrokken bij uw huisdier en u 

Met ons team van vier dierenartsen en vijf paraveterinairen zetten we ons in om het bezoek van uw huisdier en u zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn medelevend en nemen tijdens het consult en de behandeling veel tijd voor u. We doen wat we beloven. 

Dé dierenarts van Oss

Een betrouwbare partner voor al uw diergeneeskundige vragen: dat is waar we ons al vele jaren als dé dierenkliniek in Oss voor inzetten.

Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek of behandeling van suikerziekte is: uw huisdier kan rekenen op moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team. 

Moderne apparatuur voor onderzoek

In ons mooie grote pand, dat we delen met de landbouwhuisdierenpraktijk de Overlaet, hebben we ruimte voor aanvullende onderzoeken, zoals röntgen, echo, uitgebreide gebitsdiagnostiek en bloedonderzoek. 

Tandheelkunde en interne geneeskunde

Naast het volledige pakket eerstelijnszorg, bieden we expertise in internistische ziektes en gebitsbehandelingen. 

Hecht en meedenkend team 

We denken graag met u mee en zijn altijd bereid om te helpen. Ons hechte team bestaat uit gediplomeerde paraveterinairen en dierenartsen met ruime ervaring. We zijn ook een erkend stagebedrijf voor assistenten en dierenartsen. Lees ook: stage lopen bij AniCura Oss

Hoge kwaliteit 

We werken hard aan hoge kwaliteit diergeneeskunde. We zijn bijvoorbeeld onderdeel van de Samenwerkende Diergeneeskundige Kankercentra (SDK) in Nederland, en we houden ons als onderdeel van AniCura aan het streven naar dagelijkse verbetering van de kwaliteit in de diergeneeskunde, verplichte nascholingen en extern gebordge controle van de kwaliteit van onze zorg. Samen staan we voor het welzijn en de gezondheid van uw huisdier!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd