Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

Nikkie Noijen

Nikkie Noijen

Paraveterinair

Nikkie Noijen

Paraveterinair

Welzijn van dieren

Na een studie van twee jaar in Nederland en in het buitenland, ben ik in 2017 gaan werken als paraveterinair bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort. Wat mij aanspreekt in het werk is het bezig zijn met het welzijn van dieren en daarbij de diergeneeskunde optimaliseren. Het geeft me een fijn gevoel om voor dieren te kunnen zorgen en ze te kunnen helpen. Door de afwisseling in het werk is geen dag hetzelfde en kan ik mij blijven ontwikkelen.

Anesthesiologie en odontologie

Ontwikkelen doe ik onder andere door middel van nascholing. Ik volg een paar keer per jaar nascholing in anesthesiologie en tandheelkunde. Sinds april 2019 heb ik een expertise in opname en OK assistentie met als interessegebied de anesthesiologie. 

Ook volg ik een deeltijd studie Bedrijfskunde. Dit doe ik omdat ik me graag wil verdiepen binnen in de organisatie. Anicura biedt me de kans en mogelijkheid om me hierin te gaan ontwikkelen.

Verder organiseer ik het gebit spreekuur en houd ik me bezig met de ondersteuning en ontwikkeling van tandheelkunde binnen de praktijk.

Hond Mello

Ik heb thuis een kleine hond, Mello. Mello is een heel gezond hondje en is nooit heel ziek geweest. Wel heb ik al meerdere keren een gebitsreiniging uitgevoerd, omdat ik natuurlijk heel kritisch ben op haar gebit gezien mijn interessegebied.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om creatief bezig te zijn zoals fotografie, schilderen, knutselen en meer. Verder ben ik ook af en toe te vinden bij de Alpacaboerderij, waar ik veel uiteenlopende werkzaamheden heb.