Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Nikkie Noijen
Paraveterinair

Nikkie Noijen

Paraveterinair
Paraveterinair
Nikkie Noijen
Paraveterinair

Na een studie van twee jaar in Nederland en in het buitenland, ben ik in 2017 gaan werken als paraveterinair bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort. 

Mijn doel: altijd het verblijf van uw dier tijdens een behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.

Bijzondere interesses

  • Opname: binnen de dierenartsenpraktijk ben ik vooral actief bij de opname. Lees ook: opname hond en opname kat
  • OK: in de operatiekamer ben ik vaak assistent, waarbij ik me vanwegen mijn jaarlijkse nascholingen bijzonder interesseer voor anesthesie. Lees ook: operatie hond of operatie kat
  • Management: naast mijn taken als paraveterinair ben ik ook actief binnen het management van de praktijk. Hierbij richt ik me vooral op HRM. Om dit te ondersteunen heb ik tijdens mijn werk een deeltijdstudie bedrijfskunde gevolgd aan de Avans Hogeschool in Breda en behaald in 2022.
  • Anesthesiologie en tandheelkunde: zie hieronder

Anesthesiologie en tandheelkunde

Ik volg een paar keer per jaar nascholingen in anesthesiologie en tandheelkunde. Sinds april 2019 heb ik een expertise in opname en OK assistentie met als interessegebied de anesthesiologie. Zo heb ik in 2019 het Oral Health certificaat behaald van de BVDA (Britisch Veterinary Dental Association) en in 2022 het Senior Anesthesie Assistent certificaat. In de toekomst wil ik ook mijn internationale certificering (NCERT) voor anesthesie gaan behalen.

Welzijn van dieren

Wat mij aanspreekt in het werk is het bezig zijn met het welzijn van dieren en daarbij de diergeneeskunde optimaliseren. Het geeft me een fijn gevoel om voor dieren te kunnen zorgen en ze te kunnen helpen. Door de afwisseling in het werk is geen dag hetzelfde en kan ik mij blijven ontwikkelen.

Thuis & hond Mello

Ik heb thuis een kleine hond, Mello. Mello komt uit 2008 en is inmiddels dus flink op leeftijd. Ze is nog erg fit, maar ik heb al meerdere keren een gebitsreiniging uitgevoerd, omdat ik natuurlijk heel kritisch ben op haar gebit gezien mijn interessegebied. 

In mijn vrije tijd houd ik ervan om creatief bezig te zijn zoals fotografie, schilderen, knutselen en meer. Verder houd ik van zwemmen en vind ik het leuk om (bord) spellen te spelen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd