Noord-Brabant

AniCura Maaspoort - Den Bosch

Uw dier en u krijgen bij dierenkliniek AniCura Maaspoort in Den Bosch de allerbeste zorg. Persoonlijke aandacht staat bij onze dierenartsen en paraveterinairen voorop. Maak wel altijd even een afspraak.

Cat waiting for his human
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

073 - 641 65 78

maaspoort@anicura.nl

Belgeren 1, 5235 AM Den Bosch

Routebeschrijving

Expertises van AniCura Dierenkliniek Maaspoort

Alles over onze expertises: chirurgie, laparoscopische sterilisatie en fokbegeleiding

Dé dierenkliniek in Den Bosch

Bij dierenkliniek AniCura Maaspoort in Den Bosch helpen wij u graag, of het nu is met een consult of behandeling. Ons team geeft u de best mogelijke service. Omdat we uw dier zo snel mogelijk willen helpen, beperken we de wachttijd zo veel mogelijk.

Moderne kliniek en voorzieningen

Al meer dan 20 jaar staan wij voor huisdieren klaar met de best mogelijke zorg. Onze dierenkliniek in Den Bosch is van alle gemakken voorzien. Zo hebben wij bijvoorbeeld een eigen laboratorium, röntgenkamer en aparte opnameruimte voor honden en katten.

Ook hebben we expertise in huis op het gebied van laparoscopische sterilisatie, chirurgie en begeleiding voor fokkers. Bekijk ook: Expertises

Professionele zorg

Ons hechte team heeft drie gezamenlijke passies: huisdieren, welzijn en diergeneeskunde. Door samen te werken als team en u daarbij te betrekken, bieden wij zorg van hoge kwaliteit.

Afspraak bij een dierenarts in Den Bosch?

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen in de kliniek aan Belgeren 1 in Den Bosch? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust even contact met ons op, we zijn er voor u. Of maak eenvoudig via onze website een afspraak.

Over AniCura Maaspoort

Nieuwe klant?

Bent u nieuw bij AniCura Maaspoort? Schrijf uw dier alvast online in via het inschrijfformulier
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd