Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Uw dier de beste zorg geven. Daar staan we voor. Ook kunnen we u als baasje helpen en begeleiden als uw dier ziek is. Lees hier meer over AniCura Dierenkliniek Maaspoort.

Welzijn van het dier én van u

Uw dier speelt een belangrijke rol in het gezin. Bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort helpen we u graag met het ontzorgen en begeleiden. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de opvoeding van uw pup? Maakt u zich zorgen om het gewicht van uw kat? Of wilt u meer informatie over het gedrag van uw dier? Neem met ons contact op, wij helpen u graag.

Ook u als baasje verliezen we niet uit het oog. U kunt bij ons terecht voor service en aandacht. Zo helpen en begeleiden we u in het eerste levensjaar van uw pup of kitten, of kunt u bij ons terecht als uw dier last heeft van vlooien, suikerziekte of overgewicht. Verder vinden we het belangrijk dat u en uw dier snel geholpen worden. Daarom beperken we zo veel mogelijk de wachttijd.

Dierenkliniek met moderne middelen

Als u bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort binnen stapt, merkt u meteen waar de kliniek voor staat. Namelijk de allerbeste zorg voor u en uw huisdier.

In de modern uitgeruste kliniek geven de dierenartsen en paraveterinairen, al meer dan 20 jaar, zorg aan gezelschapsdieren. De kliniek is van alle gemakken voorzien. Denk aan:

  • eigen laboratorium waar verschillende onderzoeken gedaan worden zoals bloed- en urineonderzoek.
  • röntgenkamer waar röntgenfoto’s gemaakt worden om de juiste diagnose te kunnen stellen.
  • echografie waarmee makkelijk organen en dracht in beeld kan worden gebracht.
  • spreekkamers, voorbereidingsruimte en operatiekamer met alle apparatuur zoals een endoscopie en gasnarcose.
  • een aparte opnameruimte voor honden en katten.
    apotheek met medicijnen en speciale dieetvoeding.

Onze expertises

Naast ons aanbod van behandelingen kunt u met uw dier bij ons terecht voor zorg waar we meer kennis over en ervaring in hebben. Onze expertises zijn onder andere:

  • laparoscopische sterilisatie
  • chirurgie
  • begeleiding voor fokkers

Lees meer over onze expertises

Professionele zorg

In een vertrouwd team van betrokken dierenartsen en paraveterinairen, krijgt uw dier de professionele zorg die hij of zij nodig heeft. Huisdieren, hun welzijn en de diergeneeskunde zijn hun passie. U kunt er dus vanuit gaan dat uw dier zorg krijgt van hoge kwaliteit.

Maak hier kennis met het hele team

AniCura en nascholing

Als onderdeel van AniCura blijven onze dierenartsen en paraveterinairen verder ontwikkelen. Het team volgt nascholing en cursussen om bij te blijven van alle ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde.

Ook is kennis delen met andere AniCura klinieken één van de grote speerpunten van AniCura. We werken veel samen om van elkaar te leren en zo de dierzorg te verbeteren.
Niet alleen de kennis blijft up-to-date maar ook alle apparatuur. Deze worden jaarlijks getest en onderhouden.

Heeft uw dier specialistische zorg nodig? In ons landelijke netwerk van specialisten kunnen we u altijd doorverwijzen naar de juiste dierenarts of kliniek.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd