Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kwaliteit

We vinden het hier heel belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat we de hoogste kwaliteit leveren.

Hygiëne en protocollen

Omdat we het belangrijk vinden dat u er van op aan kunt dat we de hoogste kwaliteit leveren hebben we in onze dierenkliniek bijvoorbeeld een heel streng schoonmaakregime. Met checklists, werkvoorschriften en protocollen wordt alles goed schoongehouden.

Nascholing

Iedere werknemer gaat hier vier keer per jaar op nascholing. Onze artsen en assistentes hebben hier verschillende expertises waardoor ze op verschillende gebieden heel veel kennis in huis hebben. Het gebruik van antibiotica houden we beperkt.

Samenwerking

Kennemerland

Als onderdeel van AniCura Kennemerland werken we nauw samen, bijvoorbeeld door onderlinge kennisdeling, maar ook heel praktisch: het schuiven van diensten waar nodig of gewenst. Door flexibel te zijn en goed communiceren leren we van elkaar.

AniCura

AniCura heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan, wat één van de redenen was om ons bij hen aan te sluiten. Als onderdeel van AniCura werken we aan diergeneeskundige zorg van de hoogste kwaliteit.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd