Gratis gebitscontrole

Weten of uw dier pijn heeft door gebitsproblemen? Doe een gratis gebitscheck in februari tijdens de maand van de gebitsverzorging

zittende kat

Ons team

Pas als elk baasje dat hier binnenkomt weer tevreden naar huis gaat, spreken wij van succes. Als team doen we er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. We hebben korte lijntjes met elkaar en vinden goede communicatie en collegialiteit heel belangrijk.

Dankzij de aansluiting bij AniCura blijven we ons op alle punten verbeteren. Er zijn nu veel meer mogelijkheden om nascholing te volgen. Niet alleen op medisch gebied, maar bijvoorbeeld ook in het klantcontact. Zo staan we u straks nog beter te hulp.

Onze werkwijze

Wij nemen graag de tijd voor een consult en bereiden ons ook voor op complexe patiënten. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Deze kunt u aan de balie maken, telefonisch of via ons online afsprakensysteem. Spoedgevallen hebben natuurlijk altijd voorrang. Iedere eigenaar van een huisdier weet hoe belangrijk het is direct terecht te kunnen als je dier in nood is. Ook voor huisvisites proberen we altijd ruimte te maken. U ziet het: maatwerk voor u en uw dier.

Om een voorbeeld te geven van hoe wij te werk gaan: een paar maanden geleden werd er hier een labrador binnengebracht voor een vaccinatie. Toen de eigenaresse bij de balie aan het afrekenen was, stortte de hond plotseling in. Waarschijnlijk als reactie op de vaccinatie. Als team moet je dan ineens razendsnel handelen: wat kan er aan de hand zijn? Wie doet wat? Door snel de juiste prioriteiten te stellen, is de hond er weer bovenop gekomen. De eigenaresse was ons enorm dankbaar.

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd