Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Noord-Holland

AniCura Kennemerland - Velserbroek

Onze dierenartsen in Velserbroek doen er alles aan doen om uw huisdier weer gezond te krijgen én te houden. We zijn modern en uitgebreid uitgerust, dat is een fijn idee als er iets met uw dier is.

AniCura Velserbroek
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

023 - 538 44 44

kennemerland@anicura.nl

Zadelmakerstraat 98, 1991 JE Velserbroek

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

Een sterk team van dierenartsen in Velserbroek

Omdat we 6 locaties in deze regio hebben, kan iedere dierenarts zich verdiepen in een bepaald onderwerp. Denk aan dermatologie, nierproblemen of een specifiek diersoort. Door de gezamenlijke kennis en kunde van onze dierenartsen en de uitgebreide uitrusting van de kliniek kunnen we veel voor uw dier betekenen als hij ziek is. Kwaliteit en service staat voorop in Velserbroek.

Dierenkliniek in het weekend en avond open

Doordat we een groot team van dierenartsen en assistenten hebben, zijn onze openingstijden ruim. In onze dierenkliniek in Velserbroek kunt u zes dagen per week terecht en zijn we doordeweeks iedere dag tot 20:00 uur open.

Dierenarts voor Haarlem Noord

Onze dierenkliniek ligt vlakbij Haarlem Noord. Binnen een paar minuten rijden bent u bij onze dierenartsen in Velserbroek. Parkeren kan hier makkelijk voor de deur.

AniCura staat voor u klaar!

Een goede behandeling van uw huisdier start met de juiste diagnose. Om erachter te komen wat een dier heeft, hebben we moderne onderzoeksapparatuur, zoals uitgebreide bloedanalyse, digitale röntgen en een echo in huis.

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd