Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kat op tafel

Ons hechte team

In ons team vinden we de samenwerking tussen collega’s heel belangrijk. Alleen dan kunnen we natuurlijk de beste zorg bieden. We doen er alles aan om onze standaard hoog te houden.

‘Uw huisdier, onze zorg.’ Wij geven de beste zorg aan uw huisdier door onze krachten te bundelen en collega’s te stimuleren veel samen te werken. Onderlinge verschillen maken niet uit, hier leren we van iedereen en versterken we elkaar juist. De juiste mix aan mensen zorgt voor de beste resultaten.

Door de aansluiting bij AniCura verwachten we nog betere resultaten te behalen en gaan we nieuwe samenwerkingen aan met andere dierenklinieken van AniCura. We willen onze kliniek zo verder uitbreiden op het gebied van personeel, scholing en apparatuur voor diagnose en behandeling.

“Als het technisch en juridisch kon, zou ik voor mijn eigen gezondheid ook naar deze dierenkliniek gaan”, vertelde een van onze klanten laatst in een enquête. Samen met AniCura gaan we ervoor zorgen dat onze klanten nog betere zorg krijgen en ons net zo blijven waarderen als dat ze dat nu doen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd