Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Anton van Zetten
Dierenarts

Anton van Zetten

Dierenarts
Anton van Zetten

Expertises: chirurgie en tandheelkunde

Ik ben Anton van Zetten, dierenarts bij AniCura Zoetermeer. Als jochie vond ik dieren al erg leuk en al jong rijpte het idee om dierenarts te worden. Dat is het dan ook geworden.

Waarom ik mijn werk zo leuk vind

Aan ons mooie vak vind ik bijna alles leuk, maar speciaal wel opereren, tandheelkunde, konijnen en cavia’s, vogels en gedrag.  Op vrijwel alle onderdelen van ons vakgebied volg ik al jarenlang de nodige cursussen.

Het allermooist is het omgaan met mensen, het beter maken van dieren en de enorme variatie in ons dagelijkse werk, die ervoor zorgt dat het nooit saai is.

Vogels, wandelen en fietsen

Ik heb momenteel als huisdieren alleen vogels. Naast mijn mooie werk probeer ik geregeld tijd te maken voor een wandeling of fietsen in de natuur.

Vogel dierenarts

Op zoek naar een vogel dierenarts? Ga naar onze expertisepagina: vogel dierenarts Zoetermeer.

Dierenarts voor konijnen en knaagdieren

Bij AniCura Zoetermeer kunt u goed terecht met konijnen en knaagdieren. Anton is zeer ervaren met konijnen en knaagdieren. Hieronder vindt u een video van hem met een konijn. Op zoek naar een dierenarts voor uw konijn of knaagdier? Ga naar de expertisepagina van AniCura Zoetermeer: konijnen en knaagdieren

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd