Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Annet Vijverberg
Paraveterinair

Annet Vijverberg

Paraveterinair
Annet Vijverberg

Interessegebied: Dermatologie

Ik ben Annet Vijverberg, dierenartsassistente bij dierenkliniek AniCura Zoetermeer. Zoals de meeste dierenartsen en assistentes wist ik al als klein meisje dat ik later met dieren wilde werken. In 1997 als stagiair begonnen, bij toen nog dierenkliniek Schuil, en nooit meer weggegaan. Het contact met de eigenaren en de diertjes gaat nooit vervelen.

Als dierenartsassistente doe je duizend en één dingen. Met veel liefde en plezier, al meer dan 20 jaar. Doordat ik veel samenwerk met een specialist leer in dagelijks ontzettend veel. In dit vak ben je ook nooit uitgeleerd.

Interesses

Ik ben me in de afgelopen jaren steeds meer gaan interesseren voor dermatologie, huidziekten bij dieren. Het is ontzettend leuk om te zien hoe de dieren opknappen na een goede diagnose en behandeling. Vaak zijn eigenaren al jaren aan het ‘tobben’ met hun huisdier. De opluchting is dan groot als er eindelijk een oplossing is. Wat een mooi vak heb ik toch!

Fietsen, wandelen en mijn gezin

Ik ben waarschijnlijk de enige dierenartsassistente in Nederland, maar ik heb zelf geen huisdieren. Maar vervelen doe ik me nooit. Ik hou er van om er lekker op uit te gaan in de natuur. Wandelen, fietsen, heerlijk! Lekker genieten met mijn gezin.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd