Gratis gebitscontrole

Weten of uw dier pijn heeft door gebitsproblemen? Doe een gratis gebitscheck in februari tijdens de maand van de gebitsverzorging

Zuid-Holland

AniCura Zoetermeer - Brechtzijde

Welkom bij AniCura in Zoetermeer! We zijn al meer dan 40 jaar een begrip in Zoetermeer en omgeving en staan voor kwaliteit én samenwerking. Van controle tot behandeling: bij ons zit u goed. Alleen kennismaken? Onze deur staat open!

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

079 - 346 02 14

zoetermeer@anicura.nl

Brechtzijde 5, 2725 NR Zoetermeer

Routebeschrijving

Nieuwe klant?

Meld u hier eenvoudig online aan als nieuwe klant.

Ons motto: de baasjes zijn net zo belangrijk

Meer weten? Ga naar: over ons

Uw dierenartsen in Zoetermeer

Wij staan al meer dan 40 jaar voor baasjes en hun huisdieren klaar. U bent met alle soorten huisdieren bij ons welkom, van kat en hond tot rat en vogel. Ons trouwe team van dierenartsen en paraveterinairen zorgt ervoor dat kwaliteit voorop staat en we staan klaar om u en uw dier de beste dierzorg en aandacht te geven. 

Voorheen Dierenkliniek de Leyens

Veel mensen zullen ons nog kennen als Dierenkliniek de Leyens. Inmiddels zijn we bij AniCura aangesloten en heten wij AniCura Dierenkliniek Zoetermeer. Belangrijk om te weten: we blijven dezelfde dierenkliniek, met dezelfde persoonlijke aandacht voor u en uw dier.

We heten nu AniCura, met hetzelfde team en dezelfde persoonlijke aandacht

Meer weten? Lees: over ons

Nieuwe klant: inschrijven bij de dierenarts in Zoetermeer

U kunt altijd een afspraak maken voor een eerste afspraak en kennismaking met onze dierenartsen. Wilt u kennis maken met de dierenartsen van AniCura Dierenkliniek Zoetermeer? 

Behandelingen

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd