Actie chipmaand

Wij bieden in de maand juni 10% korting op het chippen van je kat en konijn. Daarnaast kan een gratis chip check bij de assistenten worden ingepland voor alle huisdieren met een chip, waarbij wordt gecontroleerd of de chip nog werkt en of deze goed geregistreerd is. Maak snel een afspraak. Dit kan telefonisch of online.

Mirjam Franssen
Dierenarts

Mirjam Franssen

Dierenarts
Dierenarts

Mirjam Franssen

Dierenarts

Met mijn vader mee op pad

Omdat mijn vader dierenarts is, maakte ik al op jonge leeftijd kennis met het beroep. Dat ik ook dierenarts ben geworden, is dus met de paplepel ingegeven. Thuis hadden we regelmatig zieke en moederloze dieren die we verzorgden. Vaak ging ik ook met mijn vader mee op pad en hielp ik hem bij operaties. Zo wist ik al snel dat ik ook diergeneeskunde wilde gaan studeren.

Ik werk met plezier bij AniCura Hellevoetsluis. Geen dag is hetzelfde, na al die jaren komen er nog steeds nieuwe uitdagingen bij.

Hond Bumper

Thuis heb ik een goldendoodle, Bumper. Hij kan eindeloos spelen met de bal. Verder heb ik scharrelende kippen en een oud schaapje. Mijn vrije tijd vul ik met lezen, puzzelen, fietsen en wandelen met Bumper.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd