Spoedkliniek

De spoedkliniek van AniCura Haaglanden is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag geopend voor spoedzorg. Buiten openingstijden van je eigen dierenarts kun je in geval van spoed rechtstreeks contact met ons opnemen. Daarnaast bieden we op verwijzing van jouw dierenarts ook op reguliere tijden intensieve opnamezorg.

Als één van de weinige dierenziekenhuizen heeft AniCura Haaglanden een toegewijde specialist op het gebied van spoed.

Spoed buiten openingstijden?

Bel: 085 - 483 13 00

Binnen openingstijden

Gaat het om spoed tijdens reguliere uren? Neem dan eerst contact op met je eigen dierenarts. Jouw dierenarts kan indien nodig contact met ons opnemen en jouw dier doorsturen voor opname.

Spoedkliniek voor dieren, 24/7 geopend

Een spoedgeval kun je niet plannen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar ook ernstig ziek worden kan op alle tijdstippen van de dag. Ook dieren hebben dan recht op snelle en goede medische zorg. Onze Spoedkliniek is daarom 365 dagen per jaar, 24 uur per dag open om de zorg te verlenen aan dieren die op een ongelukkig moment een dierenarts nodig hebben.

Onze spoedkliniek beschikt over een moderne opname afdeling en de beste medische apparatuur. We streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van diergeneeskunde. Bij AniCura Haaglanden werken dierenarts-specialisten en experts op het gebied van spoedzorg voor dieren. Daarnaast is het team aan paraveterinairen getraind om ook onder hoge druk, in geval van spoed, snel te handelen om zo levensreddende handelingen uit te voeren.

Samenwerking met jouw dierenarts 

Veel dierenartsenpraktijken in de omgeving zijn bij ons aangesloten. Voor deze praktijken vangen wij 's-avonds, 's-nachts, in het weekend en tijdens feestdagen de spoedpatiënten op. Deze samenwerking met de eigen dierenarts zorgt ervoor dat we jouw huisdier 24/7 de beste zorg kunnen geven.

De spoedkliniek van AniCura Haaglanden is buiten openingstijden van de eigen dierenarts beschikbaar voor de eerste opvang van spoed patiënten en beschikt over een moderne opname afdeling als er langdurig intensieve zorg nodig is. Jouw eigen dierenarts wordt volledig op de hoogte gesteld van diagnose tot behandeling en nazorg, zodat verdere nazorg kan worden voorgezet bij de eigen dierenarts.  

Heeft jouw huisdier specialistische zorg nodig? In overleg met je eigen dierenarts is jouw huisdier van harte welkom bij de Verwijskliniek AniCura Haaglanden Rijswijk.

Ook als je geen vaste dierenarts hebt, kun je bij onze spoedkliniek terecht. 

Onze werkwijze

Kwaliteit, aandacht, communicatie en openheid zijn onze kernwaarden. We kijken niet op de klok, we nemen ruim de tijd voor het eerste consult en kiezen nauwkeurig de onderzoeken die nodig zijn voor verdere diagnostiek. We streven ernaar zo optimaal mogelijk te communiceren met de eigenaar in alle fases van diagnostiek, zorg en behandeling.

Een professioneel team

Het team van de spoedkliniek bestaat uit dierenarts-specialisten en experts op het gebied van spoed. Zij worden ondersteund door een gedreven team van paraveterinairen die met veel ervaring, passie en betrokkenheid voor jouw dier zorgen.

Als blijkt dat jouw dier zo ziek is dat opname voor intensieve zorg nodig is, kan je dier worden opgenomen op de verpleegafdeling of IC. Hier staat het team onder leiding van Laura Ruys, dierenarts-specialist Spoed en Intensieve Zorg, voor jouw dier klaar.

De spoedkliniek werkt nauw samen met het Specialistisch Verwijscentrum in Haaglanden en AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum in Dordrecht. Deze verwijscentra beschikken over dierenarts-specialisten en dierenartsen die zich richten op de volgende vakgebieden:

Spoed dierenarts Den Haag

Ben je op zoek naar een spoed dierenarts in de omgeving Den Haag? Neem contact op met de spoedkliniek van AniCura Haaglanden in Rijswijk.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd