Contact

Voor spoed, bel direct naar onderstaand nummer. De spoedkliniek van AniCura Haaglanden is 24 uur per dag geopend om de eerste hulp te geven aan jouw huisdier. Hier staat het team van de spoedkliniek voor je dier klaar.

Lees meer: Spoedkliniek Rijswijk

Voor diereigenaren

 • Het Verwijscentrum van AniCura Haaglanden werkt alleen op verwijzing. Je kunt hiervoor een afspraak maken. Bel hiervoor bovenstaand nummer.

 • Speciaal voor onze klanten hebben wij parkeerplekken afgehuurd in de parkeergarage aan de Van Gijnstraat. Je vindt deze parkeergarage in de straat achter onze kliniek en ligt ongeveer 200 meter van de kliniek af. Wij verzoeken je dan ook om hier te parkeren wanneer je naar onze kliniek komt. Dit om parkeeroverlast voor omwonenden te voorkomen. 

  Je kunt de parkeergarage vinden op de Van Gijnstraat nummer 16, naast het tankstation Argos.

 • Ben je samen met je hond bij ons op bezoek en wil je graag jouw hond even uitlaten? Dat kan! Naast onze kliniek vind je een sloot met een grasstrook er omheen waar je jouw hond kunt uitlaten. Neem een poepzakje mee uit onze Depodog poepzakjesautomaat, zodat je de poep netjes kunt opruimen. De automaat staat bij de ingang van de kliniek. Bedankt voor de moeite.

  • Contact
   Ga naar: Contactformulier
  • Klachten
   Probeer altijd persoonlijk contact met ons te zoeken. Of geef de klacht online door via: Klachten
Voor diereigenaren

Lijst met onze behandelingen

Onze behandelingen

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd