Jesse Huijser
Dierenarts

Jesse Huijser

Dierenarts, Europees specialist orthopedie & chirurg in opleiding
Dierenarts
Jesse Huijser
Dierenarts, Europees specialist orthopedie & chirurg in opleiding

Spoedarts

Sinds 2018 werk ik als spoedarts bij AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden en AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht.

Sinds maart 2021 vindt u mij ook op de afdeling chirurgie.

De combinatie van het helpen van dier (en zo ook mens) en de interesse in geneeskunde hebben mij doen beslissen diergeneeskunde te studeren. Ik ben in februari 2017 afgestudeerd aan de Faculteit van Gent, waarna ik drie maanden in Thailand (Lanta Animal Welfare) en Sri Lanka (Animal SOS) als vrijwillige dierenarts heb meegeholpen zwerfdieren te verzorgen.

Vervolgens heb ik de kans gekregen bij Algemene Dierenkliniek Randstad in Antwerpen een roterend internship te volgen waar ik veel heb bijgeleerd van de specialisten en daar mede-verantwoordelijk was voor de 24/7 spoeddienst. 

Ik heb 3 jaar op de 24/7 spoed en opname afdeling gewerkt in AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden en AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht. 

Opleiding tot specialist (ECVS)

Na de internship en 3 jaar op onze spoed en opname afdeling ben ik een opleiding gestart onder begeleiding van Europees chirurgisch specialist Erik Wouters (dipl. ECVS). 

Chirurgie

Het leuke aan chirurgie, is dat geen enkele patiënt hetzelfde is met veel behandelmogelijkheden. De verschillende disciplines maken het werk afwisselend. Ook ben ik vaak beschikbaar voor spoedoperaties. Het is erg fijn om een dier snel te kunnen helpen wanneer dit nodig is en hierbij de eigenaar ook gerust te kunnen stellen dat hun dier in goede handen is. 

Mingo uit het asiel

Ik heb zelf een klein oud katje (Mingo) gered uit het asiel. Dit is ze inmiddels vergeten en ze gedraagt zich als een echte diva. Haar eten moet altijd vers voor haar klaarstaan, je moet weg als ze op haar plekje op de bank wil en wil het liefst in stilte zonnebaden. 

Als ik niet in de kliniek aan het werk ben kan je me buiten vinden op het strand. Ik loop daar graag hard en loop jaarlijks een marathon. Natuurlijk hou ik ook erg van reizen naar de zon en zee om te surfen en duiken en bezoek ik graag een concert of festival.

 

Haaglanden medewerkerslijst

Voor eigenaren

Afspraak maken

Je kunt alleen bij ons terecht op verwijzijng. Heb je een verwijzing van je eigen dierenarts? Dan kun je een afspraak maken.

Ga naar contact

Voor dierenartsen

Verwijzen naar ons

Als dierenarts naar ons verwijzen? Gebruik onderstaande button.

Verwijs uw patiƫnt

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd