Shelley Kuipers
Praktijkmanager

Shelley Kuipers

Manager spoedkliniek
Praktijkmanager
Shelley Kuipers
Manager spoedkliniek

Ik ben Shelley Kuipers Manager Spoedklinieken Dordrecht en Haaglanden.  

Van kleins af aan heb ik een enorme passie voor dieren. Het was dan ook geen moeilijke keuze om van mijn passie mijn werk te maken. 

Werken op hoge snelheid

Sinds 2015 ben ik onderdeel geworden van het Spoed en IC-team. Een afdeling die 24/7 geopend is en waar geen dag hetzelfde is. Werken op hoge snelheid met veel adrenaline is een gevoel wat ik niet goed kan omschrijven maar het is waanzinnig om te doen en daarbij erg mooi werk.

Als eigenaar hoop je nooit een bezoek aan een spoedkliniek te hoeven brengen maar als het nodig is, dan wil je snel terecht kunnen met je geliefde viervoeter en wil je hem of haar zo nodig met een gerust hart achter kunnen laten op de IC afdeling. Het vertrouwen krijgen en houden van een dier én eigenaar is iets waar ik me iedere dag hard voor maak. 

Sinds 2020 ben ik niet meer werkzaam op de vloer maar heb ik mijn focus gelegd op het management van de IC en spoedklinieken op onze twee verschillende locaties, Rijswijk en Dordrecht. Ook nu weer met de intentie te bouwen aan vertrouwen van zowel dier als eigenaar. 

Daarnaast vind ik het een uitdaging om mij te verdiepen in het gedrag van dieren. Hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd de afgelopen jaren. De meest recente is de cursus Advanced Feline Behavior van het ISFM.

Thor en Obelix 

Thor (Poesje, zoals ik hem noem) is mijn Noorse Boskat. Een echte prins in huis en zoals iedere prins wordt hij op zijn wenken bediend. Daarnaast heb ik een paard genaamd Obelix. Obelix doet zijn naam eer aan en is inmiddels met pensioen. Hij geniet van zijn oude dag in de wei en zijn dagelijkse appel en knuffel van mij.

Voor eigenaren

Afspraak maken

Je kunt alleen bij ons terecht op verwijzijng. Heb je een verwijzing van je eigen dierenarts? Dan kun je een afspraak maken.

Ga naar contact

Voor dierenartsen

Verwijzen naar ons

Als dierenarts naar ons verwijzen? Gebruik onderstaande button.

Verwijs uw patiƫnt

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd