Erik Wouters
Dierenarts-specialist

Erik Wouters

Dierenarts, Europees specialist chirurgie & orthopedie, Dipl. ECVS
Dierenarts-specialist
Erik Wouters
Dierenarts, Europees specialist chirurgie & orthopedie, Dipl. ECVS

Expertise

  • Chirurgie
  • Orthopedie
  • Neurologie

Opleiding

  • European College of Veterinary Surgeons: ECVS

Dordrecht en Rijswijk

Ik ben in maart 2011 begonnen als specialist chirurgie bij het Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht. Sinds de opening van AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden in Rijswijk werk ik op beide locaties. 

Specialist Chirurgie-Orthopedie-Neurochirurgie

Na mijn studie Diergeneeskunde aan de Faculteit te Utrecht heb ik vijf jaar aan de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren gewerkt. In mijn tijd daar heb ik na mijn roulantschap, de ECVS-specialistenopleiding Algemene Chirurgie-Orthopedie-Neurochirurgie afgerond.

Wetenschap

Naast mijn chirurgische werkzaamheden heb ik gedurende deze jaren co-assistenten begeleid, maar ook presentaties gegeven op meerdere (inter)nationale congressen. Ook heb ik meegewerkt in buitenlandse specialistenklinieken, wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en ben ik de eerste auteur van het hoofdstuk over huidtumorchirurgie in een internationaal chirurgisch boek.

Passie

Het beter maken van dieren is echt mijn passie, dit is dan ook de reden dat ik voor het beroep gekozen heb. Ik houd ervan om samen met de eigenaren hun dier beter te maken

Mila, Evi en Tang Soo Do

Ik heb zelf twee huisdieren. Een Boerboel genaamd Mila en een Ragdoll genaamd Evi. Mila is super lief en speels voor ons in en rond het huis, en zo ook voor Evi.

In mijn vrije tijd beoefen ik sinds 30 jaar Tang Soo Do, een Koreaanse krijgskunst. 

 

Haaglanden medewerkerslijst

Voor eigenaren

Afspraak maken

Je kunt alleen bij ons terecht op verwijzijng. Heb je een verwijzing van je eigen dierenarts? Dan kun je een afspraak maken.

Ga naar contact

Voor dierenartsen

Verwijzen naar ons

Als dierenarts naar ons verwijzen? Gebruik onderstaande button.

Verwijs uw patiƫnt

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd