Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Steenwijk

AniCura Het Ravelijn - Steenwijk

Van knie- en elleboogoperaties tot laparoscopische sterilisatie. De dierenartsen aan het Ravelijn in Steenwijk staan voor hoge kwaliteit van zorg voor dieren. U bent van harte welkom in onze dierenkliniek in Steenwijk aan Het Ravelijn 2.

Golden Retriever Playing Frisbee
Voor diereigenaren

Expertises

Onze expertises

Over ons

Bij AniCura Het Ravelijn in Steenwijk staat het dier centraal. Wij willen uw dier gezond maken en gezond houden. Lees hier meer over onze kliniek.

Dierenkliniek Steenwijk

U bent al sinds 2006 welkom in onze dierenkliniek aan Het Ravelijn 2 in Steenwijk. Sinds het begin staat de zorg voor dieren centraal. We vinden het belangrijk dat elk ziek dier de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Ook helpen en adviseren we u graag over hoe u uw huisdier gezond houdt en voorkomt dat hij ziek wordt.

Tarieven

Op zoek naar onze tarieven? Ga naar: Tarieven AniCura Het Ravelijn

Het team aan Het Ravelijn staat voor u klaar

Dierenartsen en paraveterinairen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor alle dieren en baasjes. Binnen het team hebben we uitgebreide kennis en ervaring om de juiste zorg te geven. Denk aan de behandeling van elleboog-, knie- of oogproblemen. Of een operatie via een laparoscopie waarbij de operatie met een camera wordt gedaan.

Knie- en elleboog operaties

Dierenarts Tobias van der Vlerk helpt jaarlijks honderden dieren met versleten knieën of ellebogen. Als een van de weinigen in Nederland, maakt Tobias gebruik van de nieuwe operatietechniek PAUL, waarbij veel dieren met elleboogdysplasie nog beter geholpen zijn.

Wilt u weten of uw dier in aanmerking komt voor een PAUL operatie tegen elleboogdysplasie? Maak een afspraak of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ons aanbod van behandelingen en diensten

Wij bieden zorg aan honden, katten en konijnen. Maar ook aan knaagdieren, vogels en Fretten. Door ons uitgebreide aanbod van behandelingen, kunnen we veel dieren in de kliniek helpen.

In sommige gevallen moeten we u doorverwijzen naar een specialist in een dierenziekenhuis. Zo denken wij altijd mee over de beste zorg voor uw dier.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Maak een afspraak

Elleboog en knie

Honden met problemen aan de elleboog of knie hebben pijn of moeite heeft met bewegen. In veel gevallen is een operatie nodig zodat uw hond weer pijnvrij kan bewegen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd