Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Contact

Met spoed een dierenarts nodig? Bel 0521 - 32 02 12. Wij zijn 24 uur per dag, ook in het weekend, bereikbaar voor spoedgevallen.

Onze spoeddiensten delen wij met AniCura De Woldberg (locatie Steenwijk - Kaasweg) en Dierenkliniek Meppel. Het kan zijn dat u direct wordt doorgeschakeld.

Voor diereigenaren

 • Maak altijd even een afspraak voordat u langskomt in de kliniek.

 • De vakantie van onze medewerkers is begonnen. U zult de komende maanden andere en nieuwe gezichten zien, zowel dierenartsen als paraveterinairen. Door onderbezetting en drukte hebben we minder ruimte in onze agenda dan normaal.

  Houd daarom rekening met het volgende:

  • Plan op tijd een afspraak in. We plannen nu al 2 weken vooruit.

  • We plannen afspraken in daar waar er plaats is. Heeft u voorkeur voor een dierenarts? Geef dit dan aan bij het maken van  de afspraak. Let op! Het is mogelijk dat u dan niet dezelfde week terecht kunt.

  • Wilt u een afspraak voor orthopedie, oogheelkunde of voor een bijzondere diersoort? Dan zullen we u soms moeten doorverwijzen naar een andere dierenkliniek.

  • De wachttijd aan de telefoon kan langer zijn dan normaal. Is het geen spoed? Bel dan op een later tijdstip even terug.

  We doen ons best om iedereen te helpen. Heb geduld en wees lief voor ons en elkaar. Zo houden we plezier in ons werk!

Voor diereigenaren

Expertises

Onze expertises

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd