Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Onze tarieven

Hoeveel kost een consult bij de dierenarts? Of heeft uw dier een operatie nodig en wilt u weten hoeveel deze kost? Op deze pagina leest u meer over onze tarieven en hoe deze zijn opgebouwd.

Tarieven

Hieronder vindt u een lijstje van de basistarieven. Voor tarieven van specifieke behandelingen, neem contact met ons op. Ga naar: Contact

Consult  € 52,30
Orthopedisch consult € 86,10
Consult Fret € 53,40
Consult nacht  € 190,00

Consult weekend                                                 

€ 121,00

Jaarlijkse enting incl. consult vanaf € 63,30
Sterilisatie poes  € 166,85

Castratie hond  

vanaf € 237,30

Laparoscopische sterilisatie hond

vanaf

636,60

Scopie per 30 minuten 

€ 112,00

Arthroscopie

€ 1200,00

PAUL

€ 2500,00

TTA

€ 1800-2000

Patella Luxatie hond                                           

€ 1000-1500

Patella Luxatie kat                                                

€ 1000-1200

Tight Rope                                                            

€ 1200-1500

Kwaliteit en tarieven

De tarieven van een consult of behandeling kan per kliniek verschillen. Vaak wordt dat verschil in prijs bepaald door het verschil in kwaliteit.

Bij ons staat zorg van hoge kwaliteit voorop. Een deel van die kwaliteit ziet u terug in de kliniek, bijvoorbeeld aan onze hygiëneregels. Maar er is ook een deel niet zichtbaar voor u. Denk bijvoorbeeld aan verplichte nascholing en investeringen in hoogwaardige apparatuur en het onderhoud daarvan. Door de eisen van hoge kwaliteit kunnen we uw dier nog beter helpen.

Heeft u een vraag over onze tarieven, of hoe deze zijn opgebouwd? We lichten dit graag aan u toe.

Kosten altijd in goed overleg

Voordat uw huisdier een behandeling of onderzoek krijgt, bespreken we met u een inschatting van de kosten. We streven ernaar altijd het bedrag zo precies mogelijk in te schatten. Dit kan helaas niet altijd, bijvoorbeeld als uw dier met spoed extra zorg nodig heeft. In dit geval proberen we altijd contact met u op te nemen om dit met u te bespreken.

Als u medische zorg niet kunt betalen

Maakt u zich zorgen over het betalen van de rekening? Bespreek dit met een van onze medewerkers. Vrijwel altijd kunnen we samen een oplossing vinden, waarbij de gezondheid van uw huisdier voorop staat.

Wij vinden dat een dier in nood geholpen moet worden. Ook als er even geen geld voor is. Daarom steunen wij stichtingen die zich hard maken voor zieke dieren waarbij de zorg niet altijd betaald kan worden.

Betaling van onze diensten

Na uw afspraak betaalt u de kosten voor de behandeling of medicijnen bij ons aan de balie. U kunt via de pin of contact betalen.

In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om op rekening of in termijnen te betalen. Voor het maken van zo’n betalingsafspraak hebben we uw contactgegevens en een kopie van uw identiteitsbewijs nodig.

Huisdierverzekering

Soms heeft uw huisdier plotseling medische zorg nodig. Dan heeft u te maken met onverwachte zorgkosten, bijvoorbeeld na een ongeluk of bij ziekte. De kosten van een behandeling kunnen dan al snel hoog oplopen. We raden daarom ook aan om een huisdierverzekering af te sluiten voor de kosten bij van een ongeval of ziekte.

Afspraak annuleren

Mocht u niet naar uw gepland afspraak kunnen komen, dan kunt u de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Het annuleren kan alleen telefonisch.

Annuleert u de afspraak binnen 24 uur, dan brengen wij kosten in rekening. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd