Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Bij AniCura Het Ravelijn in Steenwijk staat het dier centraal. Wij willen uw dier gezond maken en gezond houden. Lees hier meer over onze kliniek.

De zorg voor uw dier staat voorop

Bijna alle denkbare zorg is bij ons mogelijk. Van ingewikkelde botoperaties tot laparoscopische sterilisatie. De meeste dieren kunnen we volledig in onze kliniek onderzoeken en behandelen. Dat is fijn voor u én uw dier. Zo worden jullie gewoon door uw vertrouwde dierenarts geholpen.

Naast de beste zorg voor uw huisdier, helpen wij u graag om uw dier gezond te houden. Veel ziektes kunnen we namelijk voorkomen of op tijd ontdekken, bijvoorbeeld met inentingen, ontwormen en gebitscontroles.

Bij AniCura Het Ravelijn kunt u terecht voor advies of andere vragen over de verzorging van uw dier. Wij helpen u graag.

Medische apparatuur, operatiekamer en opname

Onze kliniek is volledig uitgerust met moderne apparatuur. Denk aan een echo, röntgen, endoscopie, bloedanalyse en rhinoscopie.

In onze gloednieuwe operatiekamer kunnen uw dier op een veilige manier opereren. Vaak kan uw dier na de operatie weer naar huis. Wanneer uw dier heel erg ziek is, is het vaak beter om hem of haar in de kliniek op te nemen en hier verder te verzorgen. In dat geval kunnen de dierenartsen en paraveterinairen uw dier goed in de gaten houden.

Ook kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week onze kliniek bereiken voor spoedzorg.

Tarieven

U als baasje verliezen we niet uit het oog

We werken niet alleen aan de beste zorg voor dieren. Ook u, als baasje van het dier, willen we zo goed mogelijk begeleiden en helpen. Dit doen we door u van begin tot eind goed te informeren over de situatie van uw dier.

Heeft uw dier bijvoorbeeld een operatie nodig? Dan kan het voor hem of haar soms beter zijn als u aanwezig bent bij de verdoving en weer wakker wordt. Ook is het in sommige gevallen mogelijk de operatie vanuit een andere kamer te zien. We bespreken graag alle opties met u in de spreekkamer. Neem gerust contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Benieuwd wat andere baasjes over onze service en zorg vinden? Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Duurzame diergeneeskunde

We werken aan een betere wereld voor huisdieren. Dit doen we ook door bewust om te gaan met afval en energie. Denk aan een warmtepomp om het pand te verwarmen en het scheiden van medisch afval.

Lees meer over duurzame diergeneeskunde

Expertises en behandelingen en diensten

Naast ons aanbod van behandeling en diensten, kunt u bij ons ook terecht voor zorg waar meer ervaring en kennis voor nodig is. Denk aan ingewikkelde knie- en elleboogoperaties, of uitgebreide gebitsbehandelingen en operaties via een camera (kijkoperatie).

Bekijk hier onze expertises

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen

Iedere dag staat er weer een enthousiast team van dierenartsen en paraveterinairen voor u en uw dier klaar. Wij denken graag met u mee om u de zorg te bieden die het beste bij jullie past.

U heeft als eerste contact met een van onze paraveterinairen. Bij onze paraveterinairen kunt u ook terecht voor advies, bijvoorbeeld op het gebied van voeding en gewicht.

Ontmoet hier het hele team.

Al meer dan 12 jaar aan Het Ravelijn

De dierenkliniek bestaat meer dan 12 jaar aan Het Ravelijn 2. Al die jaren werken we nog steeds volgens onze visie, waarbij het dier centraal staat. Wij willen uw dier gezond maken en gezond houden.

In 2021 zijn we onderdeel van het grote netwerk van AniCura. Binnen dit netwerk werken we nog steeds aan onze zelfde visie.

Over naar AniCura

Binnen AniCura werken we samen met meer dan 100 klinieken in Nederland aan de best mogelijke zorg. Zo kunnen we, als het nodig is, overleggen met specialisten uit het AniCura netwerk, of u doorverwijzen. Hierbij houden we rekening met uw wensen en weet u zeker dat uw dier altijd de best mogelijke zorg krijgt.

Daarnaast kunnen we van elkaars kennis en ervaringen leren. We volgen verplicht en regelmatig nascholing om onze kennis up-to-date te houden van wat er allemaal in de diergeneeskunde gebeurt. Het is een wereld die zich in razend tempo ontwikkelt, waar we natuurlijk van op de hoogte willen blijven om onze kwaliteit van zorg te kunnen verbeteren.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd