Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Met twee locaties in Santpoort en Bloemendaal, de modernste apparatuur en bijna alle behandelingen in huis, zijn wij dé kliniek voor huisdieren in regio Haarlem. Wij bieden diergeneeskunde van hoge kwaliteit op een persoonlijke en toegankelijke manier.

Vanuit Santpoort en Bloemendaal werken wij als team nauw met elkaar samen.

Wij zijn twee moderne klinieken voor gezelschapsdieren die op een prettige en persoonlijke manier diergeneeskunde van hoge kwaliteit bieden. 

Expertise en samenwerking met specialisten

Ons uitgangspunt is om uw huisdier te behandelen zoals wij onze eigen dieren behandelen. De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar.

Elke dierenarts binnen ons team richt zich op specifieke expertises waardoor een hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Tevens hebben wij een goede samenwerking met specialisten in de regio. Ook complexe handelingen als hartecho’s en uitgebreide tandheelkundige ingrepen kunnen gewoon bij ons in de kliniek plaatsvinden. Daarbij zijn onze klinieken uitgerust met de modernste apparatuur.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd