Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Met twee locaties in Santpoort en Bloemendaal, de modernste apparatuur en bijna alle behandelingen in huis, zijn wij dé kliniek voor huisdieren in regio Haarlem. Wij bieden diergeneeskunde van hoge kwaliteit op een persoonlijke en toegankelijke manier.

Vanuit Santpoort en Bloemendaal werken wij als team nauw met elkaar samen.

Modern en up-to-date

Met onze twee klinieken en ervaren team van 3 dierenartsen en 5 assistentes behoren wij tot de grotere diergeneeskundige centra in de regio Haarlem. Uiteraard met de modernste apparatuur en altijd op de hoogte van de meest recente diergeneeskundige ontwikkelingen. Alle dierenartsen hebben een vaste thuisbasis, wel zo vertrouwd voor u en uw dier. Bij het maken van een afspraak kunt u gerust een voorkeur voor een dierenarts aangeven.

Gezondheidsplan

In onze kliniek houden we uw dier liever gezond dan dat we hem weer beter maken. Daar bieden we in onze kliniek veel mogelijkheden voor. Lees meer: houd uw dier gezond

Röntgen

In onze kliniek in Santpoort kunt u terecht voor röntgenfoto's van uw dier. Met behulp van het röntgenapparaat kunnen onze dierenartsen de binnenkant van uw dier goed in beeld brengen. Als u meer wil weten over röngtenfoto's bij uw huisdier, lees ook: röntgenfoto’s bij hond of kat

Tandheelkunde bij AniCura Santpoort

Bij AniCura Santpoort hebben we expertise in Tandheelkunde. Gebitsproblemen bij huisdieren komen vaak door tandplak, dat zich kan ontwikkelen tot tandsteen. In onze kliniek bieden we verschillende behandelingen en onderzoeken aan, waaronder:

Kwaliteit en vriendelijkheid

Wij zijn twee moderne klinieken voor gezelschapsdieren die op een prettige en persoonlijke manier diergeneeskunde van hoge kwaliteit bieden. 

De tijd nemen voor u

De tijd nemen voor u en uw dier en alles in het belang stellen om uw huisdier zo lang mogelijk gezond te houden. Dat is waar we het voor doen. Daarbij geloven we in de kracht van een groot en divers team, zonder afbreuk te doen aan het persoonlijk contact.

Onderling vertrouwen

Het team is niet alleen zeer betrokken bij u als baasje, maar ook onderling is er vertrouwen en goodwill naar elkaar. Zonder dat dit afgesproken is ‘s avonds nog even checken of alles goed gaat met een kat in de opname is onze dierenartsassistenten niet vreemd. Die verantwoordelijkheid en betrokkenheid is waarom u als eigenaar al jaren met uw dier bij ons komt.

Expertise en samenwerking met specialisten

Ons uitgangspunt is om uw huisdier te behandelen zoals wij onze eigen dieren behandelen. De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar.

Elke dierenarts binnen ons team richt zich op specifieke expertises waardoor een hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Tevens hebben wij een goede samenwerking met specialisten in de regio. Ook complexe handelingen als hartecho’s en uitgebreide tandheelkundige ingrepen kunnen gewoon bij ons in de kliniek plaatsvinden. Daarbij zijn onze klinieken uitgerust met de modernste apparatuur.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd