Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

kat met dierenarts

Ons team

De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar.

De tijd nemen voor u

De tijd nemen voor u en uw dier en alles in het belang stellen om uw huisdier zo lang mogelijk gezond te houden. Dat is waar we het voor doen. Daarbij geloven we in de kracht van een groot en divers team, zonder afbreuk te doen aan het persoonlijk contact.

Modern en up-to-date

Met onze twee klinieken en ervaren team van 3 dierenartsen en 5 assistentes behoren wij tot de grotere diergeneeskundige centra in de regio Haarlem. Uiteraard met de modernste apparatuur en altijd op de hoogte van de meest recente diergeneeskundige ontwikkelingen. Alle dierenartsen hebben een vaste thuisbasis, wel zo vertrouwd voor u en uw dier. Bij het maken van een afspraak kunt u gerust een voorkeur voor een dierenarts aangeven.

Onderling vertrouwen

Het team is niet alleen zeer betrokken bij u als baasje, maar ook onderling is er vertrouwen en goodwill naar elkaar. Zonder dat dit afgesproken is ‘s avonds nog even checken of alles goed gaat met een kat in de opname is onze dierenartsassistenten niet vreemd. Die verantwoordelijkheid en betrokkenheid is waarom u als eigenaar al jaren met uw dier bij ons komt.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd