Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kwaliteit voorop

Wij zijn twee moderne klinieken voor gezelschapsdieren die op een prettige en persoonlijke manier diergeneeskunde van hoge kwaliteit bieden.

Expertise en samenwerking met specialisten

Ons uitgangspunt is om uw huisdier te behandelen zoals wij onze eigen dieren behandelen. De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar.

Elke dierenarts binnen ons team richt zich op specifieke expertises waardoor een hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Tevens hebben wij een goede samenwerking met specialisten in de regio. Ook complexe handelingen als hartecho’s en uitgebreide tandheelkundige ingrepen kunnen gewoon bij ons in de kliniek plaatsvinden. Daarbij zijn onze klinieken uitgerust met de modernste apparatuur.

Daarom AniCura

Deze zorg en betrokkenheid op het allerhoogste niveau willen wij ook in de toekomst kunnen blijven leveren. Er is steeds meer mogelijk in de diergeneeskunde en deze verandering gaat in hoog tempo. Aansluiting bij een professionele partij als AniCura is de juiste stap om voorop te kunnen blijven lopen.

Wat betekent dit voor u en uw huisdier?

De kliniek en het logo zal er misschien anders uitzien, maar aan de service verandert helemaal niets! Het vertrouwde team blijft uw huisdier de persoonlijke zorg geven die u van ons gewend bent. Door gebruik te maken van het netwerk van AniCura specialisten en collega dierenartsen kunnen wij uw huisdier van de allerbeste zorg blijven voorzien. Naast ontwikkeling van kennis is ook investeren in apparatuur en nieuwe behandelingen belangrijk voor AniCura. Zo hebben we recent nieuwe apparatuur aangeschaft voor bloedanalyse, echografie, beademing en laparoscopische chirurgie, waarmee onze chirurgische mogelijkheden inmiddels tot de regionale top behoren.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd