Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Mariëlle Kooi
Dierenarts

Mariëlle Kooi

Dierenarts
Dierenarts
Mariëlle Kooi
Dierenarts

Na een start bij een andere studie werd Mariëlle toch nog ingeloot voor de studie Diergeneeskunde in Utrecht. Hiermee kon ze eindelijk doen wat ze het liefste doet; werken met dieren en de geneeskunde bedrijven.

Sinds 2009 is Mariëlle werkzaam als praktiserend dierenarts en heeft ze veel ervaring opgedaan in verschillende klinieken. Sinds mei 2021 maakt ze deel uit van ons gezellige team bij AniCura Naarden-Bussum.

Allround dierenarts

Mariëlle is een ervaren allround dierenarts. Ze staat net zo graag in de spreekkamer als in de operatiekamer. Ze doet veel tandheelkundige behandelingen en is zich momenteel verder aan het ontwikkelen op het gebied van de echografie. De persoonlijke aandacht voor de dieren en hun eigenaren als ook de veelzijdigheid van de geneeskunde van dieren maakt dit werk zo bijzonder om te doen.

Gezin

Mariëlle heeft thuis een gezin met man, twee zoons, twee Main Coon katten: Chupa en Spinner en hondje Keetje. Keetje is een vrolijke eigenwijze Fauve de Bretagne waar vele kilometers mee worden afgelegd. In de zomer vind je Mariëlle in haar vrije tijd vaak op het water en in de winter staat ze graag op de piste.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd