Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Sophie van Rossem
Dierenarts

Sophie van Rossem

Dierenarts
Sophie van Rossem

Sophie is in 2022 afgestudeerd, waarna ze direct als dierenarts is begonnen. Eerst in een andere praktijk en toen heeft ze haar plekje hier gevonden. Wat zij het leukste vindt aan het vak is de band opbouwen tussen haar en het dier, maar ook de connectie met de eigenaar. Ze wil zich verder verdiepen in de chirurgie. 

Sophie wist als klein kind al dat ze dierenarts wilde worden, mede omdat haar ouders dat ook zijn, dus de appel valt niet ver van de boom. Ze is altijd omring door dieren geweest, met een kleine kinderboerderij in haar achtertuin met honden, katten, konijnen, kippen, duiven en varkens. Tegenwoordig heeft ze haar eigen katje, Kiwi. Een zwarte pittige dame die stiekem toch wel heel veel van knuffels houdt en gezellig op schoot komt liggen. 

Vrije tijd

In haar vrije tijd houdt ze zich ook bezig met dieren. Ze houdt van paardrijden en het fotograferen van dieren, van groot tot klein, dus het kleinste vogeltje staat al op de gevoelige plaat. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd