Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Britt van Balen
Paraveterinair

Britt van Balen

Paraveterinair
Paraveterinair
Britt van Balen
Paraveterinair

Britt is al vanaf haar twintigste werkzaam als paraveterinair. 

Britt: "Het allerleukste aan mijn beroep vind ik dat ik dieren kan helpen als ze ergens last van hebben. Ze kunnen natuurlijk niet praten dus moet ik uitzoeken wat er aan de hand is. Om samen met de dierenarts tot een diagnose te komen en de behandeling uit te voeren en hiermee het dier te kunnen helpen, is iets wat ik heel mooi vind om te doen."

Specialisatie en nascholingen

Britt is ook gewichtsconsulente voor dieren. In Nederland zijn er veel huisdieren die te zwaar zijn. Als gewichtsconsulente helpt Britt de dieren af te vallen. 

Ongeveer drie keer per jaar volgt Britt nascholing. Ze vindt het namelijk fijn om bij te blijven met de nieuwe ontwikkelingen binnen haar vakgebied. 

Gezin & natuur

Britt besteedt graag veel tijd aan haar gezin. Hobby's waar ze graag tijd voor maakt, zijn schaatsen en paardrijden. 

Thuis heeft Britt ook Frits de kat. Ze heeft hem op tweejarige leeftijd overgenomen, alweer dertien jaar geleden. Britt's vriend is gek van vogels daarom hebben ze nu een volière met zebravinken. Het zijn erg grappige vogeltjes die de hele dag gezellig tjilpende geluidjes maken.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd