Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kirsten van Rijn
Paraveterinair

Kirsten van Rijn

Paraveterinair
Paraveterinair
Kirsten van Rijn
Paraveterinair

Kirsten is in 2000 aan het Groenhorst College in Barneveld afgestudeerd als paraveterinair. Sindsdien werkt ze in die functie. In februari 2002 is ze bij dierenkliniek Huizerweg terecht gekomen en heeft daar jarenlang met heel veel plezier gewerkt.

Na de geboorte van haar derde kind in 2009 besloot Kirsten om een tijdje thuis te blijven om voor de kinderen te zorgen. Daarna is ze weer op haar vertrouwde stekje terecht gekomen op de Huizerweg en is ze door de fusie meegegaan naar de Brinklaan.

Interesse en passie

Regelmatig zijn er nascholingen over bijvoorbeeld voeding, ziektes en behandelingen, nieuwe medicatie, vlooienmiddelen, anaesthesie enz. De medische wereld staat nooit stil. Er komen altijd weer nieuwe dingen op de markt, andere behandelmethodes en nieuwe inzichten. 

Kirsten is ook Hills voedingsadviseur en praktijkopleider.

Naast haar werk als paraveterinair, is ze in 2015 een Ragdoll Cattery begonnen. Kirsten heeft één tot twee keer per jaar een nestje Ragdolls. Ze vindt het fantastisch om haar passie en medische kennis in te zetten en deze pluizige bolletjes te zien opgroeien.

Huisdieren & hobby's

Thuis heeft Kirsten vijf Ragdolls en een hond Whoopie - geadopteerd vanuit Griekenland. Haar vrije tijd brengt ze dan ook graag met de dieren door, op pad met haar kinderen of gezellig met vrienden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd