Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Joke
Paraveterinair

Joke

Paraveterinair
Paraveterinair
Joke
Paraveterinair

Specialisatie


Ik ben Joke en ben paraveterinair (dierenartsassistent) bij AniCura Kerkelanden in Hilversum. Voorheen heb ik de opleidingen praktische Dierverzorging, Hondentoiletteerbedrijf, Vakbekwaamheid Dierenasiel en –pensionhouder en Probleemgedrag bij honden gevolgd. Op dit moment heb ik een specialisatie in hondengedrag en –opvoeding. Ook erg interessant vind ik kynologische massage waar ik een expertise in heb.

Het leukste aan mijn werk vind ik de interacties en afwisseling tussen het contact met mens en dier. Ik adviseer graag over de gezondheid, het welzijn en het gedrag van uw dier. Ook help ik bij operaties en spreekuren. In de breedste zin van het woord wil ik graag iets betekenen voor het welzijn van dieren.

Nascholing


Ik volg nascholing in welzijn, opvoeding, gedrag en voeding van honden. Dit doe ik een aantal keer per jaar als er een interessante cursus wordt gegeven. Verder ben ik ook aanwezig bij de nascholingen die gaan over zaken die spelen binnen de kliniek, zoals een bijscholingen op het gebied van OK, laboratorium en röntgenfoto's maken etc.

Schapenhoeden


Zelf heb ik vier Ruwharige Hollandse Herders, een Europese korthaar “je weet wel" kater en een kleine kudde Drentse Heideschapen. Alle vier de honden zijn opgeleid tot het begeleiden en hoeden van kleine tot grote schaapskuddes. In mijn vrije tijd geef ik les in schapenhoeden traditionele stijl aan alle hoedende hondenrassen met uitzondering van de Border Collie en de Working Kelpie, die een andere stijl van werken hebben.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd