Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Noord-Holland

AniCura Kerkelanden - Hilversum

Van gezondheidscontroles en inentingen tot uitgebreidere zorg. Naast alle basiszorg, gaan we net een stapje verder dan de gewone dierenarts.

AniCura Dierenkliniek Kerkelanden
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Expertises

Naast gewone dierenzorg bieden we veel mogelijkheden binnen tandheelkunde, chirurgie en interne geneeskunde. Ook verwijzing is mogelijk.

Met aandacht en plezier het beste voor u en uw dier

Dierenkliniek Kerkelanden

Al ruim 50 jaar komen baasjes met hun dieren bij AniCura Kerkelanden, voorheen Dierenkliniek Kerkelanden. Het team van zeer kundige en ervaren dierenartsen en paraveterinairen staat maandag tot en met zondag voor huisdieren klaar.

Kwaliteit in de dierenkliniek

Het team zet zich elke dag in voor zorg van hoge kwaliteit. Het bezoek aan de dierenarts wordt voor uw dier extra prettig gemaakt doordat honden gescheiden zijn van katten, konijnen en knaagdieren. Deze twee groepen hebben een eigen ingang, wachtkamer en spreekkamers zodat zij zich op hun gemak voelen in de kliniek.

Ontzettende goede dierenartsen. Professioneel, al mijn huisdieren worden ongelooflijk goed behandeld. Daarnaast hebben ze hart voor dieren, en kennen ze ook de dieren bij naam, wat een heel prettig gevoel geeft als eigenaar. - Pauline via Google Reviews

Veel behandelingen en diensten

Van onderzoek tot behandeling: bij AniCura Kerkelanden kunt u voor een groot aantal behandelingen en diensten terecht. Naast de basiszorg zoals inentingen, ontwormen en castraties, gaat deze kliniek een stapje verder dan de gewone dierenarts. Meer weten? Ga naar: onze expertises

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Kerkelanden - Hilversum
Boek bij een andere kliniek

Behandelingen en diensten

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd