Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Marjon van Nugteren
Dierenarts

Marjon van Nugteren

Dierenarts
Dierenarts
Marjon van Nugteren
Dierenarts

Afwisselend werk

Vroeger wilde ik al dierenarts worden en ik ben heel blij dat ik die wens heb waargemaakt. Als dierenarts is geen dag hetzelfde wat mijn werk zo leuk maakt. Je bent namelijk naast arts ook chirurg, tandarts en apotheker. Echt afwisselend dus!

Expertise en nascholing: tandheelkunde en interne geneeskundig

De vakgebieden waar ik veel van af weet zijn tandheelkunde en interne geneeskunde. Ik heb hierin veel nascholing gevolgd. Zo ben ik vijf jaar lid geweest van Het Centraal Kwaliteitsregister Dierenartsen (CKRD). In die jaren heb ik 100 uur nascholing gevolgd. Het leuke aan nascholing is dat ik meer over onderwerpen leer en ik up-to-date blijf over de nieuwste inzichten.

Ik heb meerdere nascholingen gevolgd en ben mij nog steeds aan het verdiepen in tandheelkunde. Mijn interesse voor tandheelkunde komt voornamelijk doordat je een goede combinatie hebt van het theoretische en het praktisch werken. Dit spreekt mij erg aan.

 

Bo en Faust

Ik heb twee katten, Bo en Faust. Bo had nog een broertje, maar hij is helaas op zesjarige leeftijd overleden aan HCM.

Verder doe ik aan hockey, boulderen en mountainbiken. In de winter ben ik vaak in de bergen te vinden om te skiën en snowboarden. In de zomer ben ik op het water om te zeilen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd